Bu kadarcıkta ne varEn sonunda nihayet
Ellerine sağlık deynepnaz
Yapamam edemem diyordun, yapamadığın bu mu
Yiyen biz olsakta o kalp sizler içinbeklenen annn:)) ayy ne guzel olmus o kalp oyle
cok sıcak sevimli bir sofraa ellerine saglıkYiyen biz olsakta o kalp sizler için
Eh olması gereken kadarı var, daha ne olsun, ellerin dert görmesin, başarılar dilerimBu kadarcıkta ne var
nevreste ayarlıyor onuBu arada senin konu başlığındada yarışma yazmıyor, sayfadan bakınca
Evet.Gece 24 itibariyle başlıyor.yarın aksammı baslıyor yarısmaaaa saat bellimi
Nasıl yapılıyor ki yarışma yazısıBu arada senin konu başlığındada yarışma yazmıyor, sayfadan bakınca
Evet evde yapılan gibisi var mı?Teşekkür ederimOy bayılırım evde yapılan bazlamaya :)
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
Biraz zor oldu ama sonuçta oldu.Ayy bende diyorum neden dışarda kırmızı kar yağıyor, meğerse deynepnaz tarifini paylaşmış
Ya bazlama gerçekten aşk, bi de yanında peynir varsa başka birseye gerek yoktur
Hoş hala 14.tarif sözünü tutmadın, ısıtıp ısıtıp önüne koyarız bizBiraz zor oldu ama sonuçta oldu.Katılmazsan nasıl kurtulacaktım dilinizden Bazlama olduktan sonra ,hele birde sıcaksa yanına herşey uyuyor.
Deyno ellerine sağlık harika sofra fevkalade tarifler nazlandıgın kdar varmişsın yetenekli hatun
Teşekkür ederim canım,beğendiğinize sevindim.HuhhhhuuuuDeynep bir geldi pir geldii Kizzz neler yapmisin sen oyle ,ellerine saglik Harika seyler yapmisin ,bayilldiimmmm Keskem benim olsa
Aramiza hosgeldin canimBasarilar diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?