Anket Kahvaltı Yapar mısınız?

Kahvaltı Yapar mısınız?

• Kahvaltı Yapmadan Evden Çıkmam

OY: 120 45,5%
  • Bazen yaparım bazen yapmam keyfime göre

OY: 85 32,2%
  • Severim ama Zamanım yok

OY: 36 13,6%
  • Sevmem de yapmam da

OY: 23 8,7%

• Ankete Katılan
    264

Calma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
861
5
96
İstanbul
Kızlaaar her sabah kahvaltı yapıyor musunuz? Kahvaltı sizin için asla atalanamaz bir öğün mü?yoksa siz de benim gibi kahvaltı sevmeyenlerden misiniz? Hadi baalım

hafta ıcı yapmıorum erken kalkıorum. zaten zor yetısıorum dersaneye bıde kalhwaltı yaparsam ucuncu derse gıderım artıka.s dersanede yıorum bıseler yada pastaneden alıorum.
hafta sonuda kahwaltıya otururm oyalanırım pek bıse yemem gazete okumasını cok sewerım masada naniknanik

çalıştığım için patronumla beraber kahvaltı yapıyoruz ona güzel bi kahvaltı hazırlıyorumm pazar günüde erken kalkarsam yapıyorumm

En sevdiğim öğündür kahvaltı.Mutlaka yaparım,kilomu korumamda da yardımcı oluyor.
Peynir,domates ve çay olmazsa olmazlarımdandır.:icecream:

sadece peynir zeytin sevmiyorum.sabahlarıda erken kalktığımız için vakit kalmıyor hazırlamaya..ama hafta sonu kahvaltısı çok önemli..böreğinden kızartmasına herşey olmalı...Yani hafta içi kahvaltı yok hafta sonu warrrşakkıdı

Kahvaltı yapmadan evden asla çıkmam,
Zeytin ezmesi,tulum peyniri,çay olmazsa olmaz

mutlaka yaparım.bütün gün zaten yemek yemeye zamanım olmuyor bari kahvaltım tam olsun...

Pazar günleri bayılırım kahvaltı yapmaya.:sm_cool:
Kocamla eğer dışarı çıkmadıysak beraber omlet yaparız,greyfurt,portakal sıkarım. Domates,salatalık. Bize yeter!!:asigim:
Haftaiçi çok zordan kahvaltı yapıyorum.

Bende hafta içi neyse o şeklinde yapıyorum kahvaltımı...
Amaaaa hafta sonlarına bayılıyorum, hele de eşimle ya da arkadaşlarla kahvaltı programlarına oy oy oyy:smiley-cool:

Gözümü açar açmaz ilk yaptığım şey çayı koymak olur kahvaltısız bir hayat düşünemiyorum.

Kahvalti yapmaya bayilirim ama zamanim yok.:sm_confused:Hafta sonlari mumkunse esimden once kalkarim, kahvaltiliklari hazirlarim, tv seyrederek uzun uzadiya mis gibi kahvaltimizi ederiz,ozellikle kafa dengi arkadaslarimiz varsa degmeyin keyfimize oohh...:asigim:

Benim nedense midem almıyor sabah hiçbir şeyi aç oluyorum ama yiyesim olmuyor dışarı çıkıp bir hava almam lazım önce sonra artık her şeyi yiyebilirim.Hele bir de erken kalkmışsam zaten hayata küsmüş olduğumdan hiçbişey yiyemiyorum

sabah sabah kahvaltı adı altında mideme bi kaç besin çay vs. indirmek çok zo gelio bazen annem zorluyo mecbur kalıyorum ..

Ben kahvaltımı mutlaka yaparım,kahvaltı hazırlayıp dostlarımı davet etmeyide çok severim.

her sabah ise geldigimde simit+karper yada tatli sandvic ekmegi arasinda salam kasar yiyorum kahvalti niyetine

bazen yaparım bazen yapmam..ama kalktığım gibi bi kahve şart....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…