• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kahvaltı Yapar mısınız?

Kahvaltı Yapar mısınız?

• Kahvaltı Yapmadan Evden Çıkmam

OY: 120 45,5%
  • Bazen yaparım bazen yapmam keyfime göre

OY: 85 32,2%
  • Severim ama Zamanım yok

OY: 36 13,6%
  • Sevmem de yapmam da

OY: 23 8,7%

• Ankete Katılan
    264
Pazar günleri bayılırım kahvaltı yapmaya.:sm_cool:
Kocamla eğer dışarı çıkmadıysak beraber omlet yaparız,greyfurt,portakal sıkarım. Domates,salatalık. Bize yeter!!:asigim:
Haftaiçi çok zordan kahvaltı yapıyorum.:utangac:

tamamen katılıyorum arkadaşıma:kahve:

hıc sevmem kahvaltı yapmayı annem erken kalkar ılac ıctıgı ıcın o erken bırseyler yer abımde ıse gıdıo erkenden bende tek basıma sevmıorum bır sey yemeyı

en çok sevdiğim öğün kahvaltıdır.ama hafta içi erken kalktığım için sadece sütü içip çıkıyorum evden.ama hafta sonu olunca törenle kahvaltı yapıyorum:içelim:öğlene kadar sürüyo kahvaltı keyfim.:dance:

tek başına kahvaltı yapmayı sevmiyorum bazen yapıyorum bazen yapmıyorum,ama hafta sonu annem evdeyken çok seviyorum sabah kahvaltılarını:asigim:

tek basina yapmayi sevmiyorum yiyesim gelmiyoo ama birisi olursa yerim. Yerim ama cok az...hatta babam kizar ne bu yedigin diye!!

kahvalti ønemli ve guzelde, vakit yok, kahvalti icin yarim saat daha erkende kalkmayi gøze alamam, isyerine gelince ekmek ustu biseyler, bide cay idare ediyorum, haftasonlari bircogunuz bende kocisle uzun uzun kahvalti yapmayi seviyorum

en önemli , en sevdiğim ve en güzel yediğim öğünnnkaydirigubbakcemile2
normalde yalnız yemeyi sewmem ama kahvaltımı yalnız olsamda yaparım.. hem ailemle yaşamama rağmen işe de gidiyorum ama kalkar herkesden önce kahvaltıyıda hazırlarımm:dance:
kalvaltısız olmassskaydirigubbakcemile5

Çocukluğumda bi bardak sütü veren işe giderdi:çok üzgünüm: Ordan kalma bi alışkanlık olsa gerek hiiiççç kahvaltı yapmam

Back
X