- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.886
Beter böcüksünBen o kadar mı kötüyüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beter böcüksünBen o kadar mı kötüyüm
Günaydın güzelciğim. Hayırlı Cumalar ❤❤Günaydın
Hayırlı Cumalar canımGünaydın güzelciğim. Hayırlı Cumalar ❤♥❤
Söyleeee sevgi pıtırcığımHabibiciğim HAbibte
Çok iyi haberİş güç çok yogun gecen sene sınav hazırlığı vardı o bitti cok sukur bu sene de ozel okulda çalısıyordum hem de cok fazla ozel dersim vardı nefes alamadım biraz da buraları unuttum gıbı oldu ama artık başınıza musallat olacagım korkun benden
Birdik hep ne değişti kiİkiniz birlik olmayın lütfen
Kuzum doğum günün kutlu olsun Annemle aynı gün doğmuşsun Allah gonlundekini yanına nasip etsin inşallahheyyo bugün benm doğum günüm hiç sevinemiyorum yaa 30 geçince kötü oluyormuş
oldum 31
hadi bakalım herkes bana bu mübarek cuma gününde dua etsin baloncuk 31 yaşında bebeğine kavuşsun diye
Doğum günün kutlu olsun canım benimheyyo bugün benm doğum günüm hiç sevinemiyorum yaa 30 geçince kötü oluyormuş
oldum 31
hadi bakalım herkes bana bu mübarek cuma gününde dua etsin baloncuk 31 yaşında bebeğine kavuşsun diye
yaaaaaaa gerçektenmi bugün benmde annemle babamın evlilik yıldönümüKuzum doğum günün kutlu olsun Annemle aynı gün doğmuşsun Allah gonlundekini yanına nasip etsin inşallah
yaşlanıyorum abla ya saçlarım beyazladı depresyondayımDoğum günün kutlu olsun canım benim
Daha nice mutlu yıllara
Kadın şarap gibidir yaş ilerleyince güzelleşir
Uzaklaşın yakın oturduğunuzu görmeyeyimBirdik hep ne değişti ki
Bir iki beyazlar sonra durur benim hiç yokyaaaaaaa gerçektenmi bugün benmde annemle babamın evlilik yıldönümü
teşekkür ederim jennam aminnnnnnn
yaşlanıyorum abla ya saçlarım beyazladı depresyondayım
teşekkür ederimmm
Evet canım,tam da bugün Tesadüf oldu ,onlara da nice mutlu seneler olsunyaaaaaaa gerçektenmi bugün benmde annemle babamın evlilik yıldönümü
teşekkür ederim jennam aminnnnnnn
yaşlanıyorum abla ya saçlarım beyazladı depresyondayım
teşekkür ederimmm
Nevreste'ye kalkan eller kırılırUzaklaşın yakın oturduğunuzu görmeyeyim
abla maşallahhhhhhhhhBir iki beyazlar sonra durur benim hiç yok
Bir ara 1-2 göründü sonra kayboldu
Yaş ile alakalı değil canım genetik rahat olabla maşallahhhhhhhhh
benm 1-2 değil baya baya önlerm yanlardan resmen dans ediyor beyazlar.... malesef boyuyorum yoksa boyamak istemezdim hayat beni cok yordu
Aynen öyleKorkup kaçtı yani