Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
İş güç çok yogun gecen sene sınav hazırlığı vardı o bitti cok sukur bu sene de ozel okulda çalısıyordum hem de cok fazla ozel dersim vardı nefes alamadım biraz da buraları unuttum gıbı oldu ama artık başınıza musallat olacagım korkun benden :sinirli::KK53:
Çok iyi haber:KK9::KK9::rolleyes:

heyyo bugün benm doğum günüm :KK43: hiç sevinemiyorum yaa 30 geçince kötü oluyormuş :KK70:
oldum 31 :KK70: :KK70: :KK70:

hadi bakalım herkes bana bu mübarek cuma gününde dua etsin baloncuk 31 yaşında bebeğine kavuşsun diye :dua::dua::dua::dua::dua:
Kuzum doğum günün kutlu olsun :KK60: :KK74: Annemle aynı gün doğmuşsun 🤗Allah gonlundekini yanına nasip etsin inşallah :KK200::KK36::KK51:

heyyo bugün benm doğum günüm :KK43: hiç sevinemiyorum yaa 30 geçince kötü oluyormuş :KK70:
oldum 31 :KK70: :KK70: :KK70:

hadi bakalım herkes bana bu mübarek cuma gününde dua etsin baloncuk 31 yaşında bebeğine kavuşsun diye :dua::dua::dua::dua::dua:
Doğum günün kutlu olsun canım benim😍
Daha nice mutlu yıllara 🤩
Kadın şarap gibidir yaş ilerleyince güzelleşir😀

Kuzum doğum günün kutlu olsun :KK60: :KK74: Annemle aynı gün doğmuşsun 🤗Allah gonlundekini yanına nasip etsin inşallah :KK200::KK36::KK51:
yaaaaaaa gerçektenmi :KK36: bugün benmde annemle babamın evlilik yıldönümü :KK22:

teşekkür ederim jennam aminnnnnnn :dua:

Doğum günün kutlu olsun canım benim😍
Daha nice mutlu yıllara 🤩
Kadın şarap gibidir yaş ilerleyince güzelleşir😀
yaşlanıyorum abla ya saçlarım beyazladı depresyondayım :KK70: :KK70:
teşekkür ederimmm :KK36::KK36::KK36:

X