Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Kardesim iyi ya cok sukur babannemle amcamin testleride negatif cikti evdekilere bulasmadi demekki cok sevindik. Ondan degil ya tek basima oturuyorum canim sıkıldı dizi izliyorum surekli kafayi yedim annemlerede gidemiyorum disarida cikamiyorum esim ise gidiyo araba onda her gun oglumla parka gitmek disinda bir aktivitem yok bu hafta cok sıkıldim 😒
İyi çok şükür canım🤗Kardeşinde çabucak iyileşir inşallah😘
Haklısın yalnız olunca insan bunalıyor:KK43:
Corona dolayısıyla her yere gidilmiyor:/
Kardeşin çabucak iyileşir sende gidersin umarım:)

İyi çok şükür canım🤗Kardeşinde çabucak iyileşir inşallah😘
Haklısın yalnız olunca insan bunalıyor:KK43:
Corona dolayısıyla her yere gidilmiyor:/
Kardeşin çabucak iyileşir sende gidersin umarım:)
İnsallah :)
Ya tek de cikarim arabayla gezerim ama araba olmayinca oglumu otobuse yada taksiye bindirmek istemiyorum hem cok sicak bir yere gitmek zor falan filan. Tatile gitmek istedim esim istemedi aman ya ise baslamak istiyorum donem kotu istedigim gibi is yok kapana kisilmis gibiyim 😅

İnsallah :)
Ya tek de cikarim arabayla gezerim ama araba olmayinca oglumu otobuse yada taksiye bindirmek istemiyorum hem cok sicak bir yere gitmek zor falan filan. Tatile gitmek istedim esim istemedi aman ya ise baslamak istiyorum donem kotu istedigim gibi is yok kapana kisilmis gibiyim 😅
Aynen otobüs veya taksi mantıklı değil:)Sıcakta gezilmiyor:)
Aynen işler iyi değil iş bulmak zor:)
Hayırlısı artık😘

O nasıl bir benzetme:KK70:
Nerelerdesin niye gelmiyorsun seni çok özlüyorum🤩
Çok mu yoğunsun🤔
İş güç çok yogun gecen sene sınav hazırlığı vardı o bitti cok sukur bu sene de ozel okulda çalısıyordum hem de cok fazla ozel dersim vardı nefes alamadım biraz da buraları unuttum gıbı oldu ama artık başınıza musallat olacagım korkun benden :sinirli::KK53:

İş güç çok yogun gecen sene sınav hazırlığı vardı o bitti cok sukur bu sene de ozel okulda çalısıyordum hem de cok fazla ozel dersim vardı nefes alamadım biraz da buraları unuttum gıbı oldu ama artık başınıza musallat olacagım korkun benden :sinirli::KK53:
Hoşgeldin canım 😍
Senin adına sevindim🤩Şu dönem geçsin yine çok fazla ders verirsin inşaallah😘

X