- 24 Eylül 2018
- 97.403
- 292.903
Sen de sağol canımSağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de sağol canımSağol canım
Sen yaprak dökümünün ferhundesisin bende ŞevketNevriye diye biri yok
O nasıl bir benzetmeSen yaprak dökümünün ferhundesisin bende Şevket
Sağol canım benimNevreste abla çok geçmiş olsun Rabbim korusun inşallah
Cok iyi ozaman faizler dusukken iyi yaptiniz almakla hayirli olsun :)Yeni bina canım 1-1.5 yıldır oturuluyor.Benim ev sıfır kimse oturmamış.Ev sahibinin durumu iyi kiraya vermemiş.Satılık olarakta kararsız:)
Zorla aldık zaten:)
Aynen öyle eski almak mantıksız
Sağol canım aynen öyleCok iyi ozaman faizler dusukken iyi yaptiniz almakla hayirli olsun :)
Bana hiç böyle demedinO nasıl bir benzetme
Nerelerdesin niye gelmiyorsun seni çok özlüyorum
Çok mu yoğunsun
Seni özlemedim ondanBana hiç böyle demedin
Annem deyim kardesime katilsana yine dedim onlar çok güzel yapiyor kizammm ben öyle yapamam dediÇok mu tembel oldunuzYoğun olmasam yarın yapmıştım
Yarın eşimi pazara gondercem sonra bakarızÇok mu tembel oldunuzYoğun olmasam yarın yapmıştım
Yeni eviniz hayırlı olsun canım. Güle güle oturun.Yeni bina canım 1-1.5 yıldır oturuluyor.Benim ev sıfır kimse oturmamış.Ev sahibinin durumu iyi kiraya vermemiş.Satılık olarakta kararsız:)
Zorla aldık zaten:)
Aynen öyle eski almak mantıksız
Tamam giidiyorumSeni özlemedim ondan
Korkup kaçtı yaniAnnem deyim kardesime katilsana yine dedim onlar çok güzel yapiyor kizammm ben öyle yapamam dedi
Sağol canımYeni eviniz hayırlı olsun canım. Güle güle oturun.
Bu arada deprem olmuş. Çok geçmiş olsun ❤
Yok yok gitme seni de özledimTamam giidiyorum
Kardeşin nasılCok canim sıkılıyor ya kizlar
Kardesim iyi ya cok sukur babannemle amcamin testleride negatif cikti evdekilere bulasmadi demekki cok sevindik. Ondan degil ya tek basima oturuyorum canim sıkıldı dizi izliyorum surekli kafayi yedim annemlerede gidemiyorum disarida cikamiyorum esim ise gidiyo araba onda her gun oglumla parka gitmek disinda bir aktivitem yok bu hafta cok sıkıldimKardeşin nasıl