- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.335
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel miydiBende geçenlerde eltilerin savaşını izledim
Niye ki ? Hem trip olunca kaçarım ben ,kendim de yapmamAman be Jenna16 sana da trip atilmiyor
Canım ev işi cumaya biter taşınmam lazım hemde 3-4 gün içinde:)
Günaydın şekercigimGünaydınlar hanımlar
Günaydın canım.❤günaydın
Günaydın şekercigim
Nasılsın şekercigim?Sanada gnaydınlar şekercim
Nasılsın şekercigim?
Kolay gelsin şekercigim Düğün varmış galiba,şimdiden iyi eğlenceler,hayirli yolculuklarİyiyim şekercim sağol,bugün yemekleri hazırlayıp bırakmam lazım yarın ankaraya gideceğim.
Dündende biraz hazırlamıştım zaten gerisini halledecem bugün.
Kolay gelsin şekercigim Düğün varmış galiba,şimdiden iyi eğlenceler,hayirli yolculuklar
Hep değişiklik olur,hem güzel eğlenirsiniz, ne güzel Kendine dikkat et oralarda şekercigimSağol şekercim,abimin oğlunun düğünü var cumartesi günü onun için gidiyorum.
1hafta kalıp döneceğim.
Hep değişiklik olur,hem güzel eğlenirsiniz, ne güzel Kendine dikkat et oralarda şekercigim
Bir arada olmak bile yeter,sohbet etmek,vakit geçirmek güzel oluyorAğustos sonu var bizim de,düğünden nikaha döndüler. Dikkatli olundukça sorun olmaz,Allah'a emanet olBanada iyi gelecek en azından,eğlence olmayacak maalesef oyun filanda yok oturacağız masada sadece.
Dikkat etmeye çalışacağım inşallah sorunsuz gider gelirim.
Bir arada olmak bile yeter,sohbet etmek,vakit geçirmek güzel oluyorAğustos sonu var bizim de,düğünden nikaha döndüler. Dikkatli olundukça sorun olmaz,Allah'a emanet ol
Bayağı güldüm güzeldiGüzel miydi