- 24 Eylül 2018
- 97.385
- 292.844
Hayırlı iş için demek ki,harika haber Hayırlı olsun güzelciğimCanım ev işi cumaya biter taşınmam lazım hemde 3-4 gün içinde:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı iş için demek ki,harika haber Hayırlı olsun güzelciğimCanım ev işi cumaya biter taşınmam lazım hemde 3-4 gün içinde:)
Gideceğin yer değecek ki o taşınma yorgunluğunu alsın inşallah sağlıkla huzurla oturursunuzEvet canım taşınacağım:)
Sağol canımBenim 9 ay oldu:)
Canım 15 inden önce taşınalım diyoruz.Bir daha kira vermeyelim.Onu vereceğimize bir eksiğimizi alırız diyoruz.Ev çok kirli inşaat kiri diyeyim:)Senin cocuklar sana yardim eder hemde alt kata tasinacaksin kolileme derdin olmaz cok fazla cok zorlanmazsin yani :) Nevreste
Sağol canım benimHayırlı iş için demek ki,harika haber Hayırlı olsun güzelciğim
Sen de sağol canımSağol canım benim
Canım oturduğum evin aynısı :)Ben kiradayım orayı alıyoruz inşaallah:)Gideceğin yer değecek ki o taşınma yorgunluğunu alsın inşallah sağlıkla huzurla oturursunuz
Sen de sağol canım
Çok iyi ozamanCanım oturduğum evin aynısı :)Ben kiradayım orayı alıyoruz inşaallah:)
Çok beğeniyorum evimi ondan hayırlı inşaallah çok sağol
Sağol canım benimÇok iyi ozaman
E tabi bosuna kira vermeyin insaat pisligi zor ya temizlemesi yardima gelecek kimse yoksa birini tut bari temizlikte cok yorucu :)Canım 15 inden önce taşınalım diyoruz.Bir daha kira vermeyelim.Onu vereceğimize bir eksiğimizi alırız diyoruz.Ev çok kirli inşaat kiri diyeyim:)
Aynen koli derdi yok tek sıkıntı zaman az:)
Ne güzel haberHaftaya beni bulamazlar hatta son 2 gün
Canım kardeşim yardım ederiz diyor ama onlarda daha dün taşındı:)Bakacağız artık:)E tabi bosuna kira vermeyin insaat pisligi zor ya temizlemesi yardima gelecek kimse yoksa birini tut bari temizlikte cok yorucu :)
Ablacım iyi günlerde sağlıkla oturun inşallahCanım oturduğum evin aynısı :)Ben kiradayım orayı alıyoruz inşaallah:)
Çok beğeniyorum evimi ondan hayırlı inşaallah çok sağol
Sağol canım benimAblacım iyi günlerde sağlıkla oturun inşallah
Hayırlı olsun
Sağol ablam size de geçmiş olsunNevreste geçmiş olsun deprem
olmuş ben his etmedim.
his edenler var ayaktaydım
kızım söyledi Adıyamanda akrabalar
his etmişler iyisindir inşallah
Geçmiş abla allah beterinden korusunSağol ablam size de geçmiş olsun
Evet biz hissettik:/
çok kişi his etmiş ya bu sene bir bitseydi kaçıncı oluyorSağol ablam size de geçmiş olsun
Evet biz hissettik:/
Sağol canım amin inşaallahGeçmiş abla allah beterinden korusun
Aynen ablam zaten uyuyamıyorum.Bugün yine uykum gelmez:/çok kişi his etmiş ya bu sene bir bitseydi kaçıncı oluyor
dahada uykum gelmez bu gece