Selam arkadaslar canim cok sıkıldı kardesim dun gece hastalanmis testi pozitif cikti simdi ne olcak diye bekliyoruz baya hastaydi eve doktorlar geliceklermis muhtemelen bizede bakicaklar kimde var ve ne olucak simdi diye dusnmeden edemiyorum bi bilinmezlik cok can sıkıcı
Allah mesut etsin abla..hayırlısıyla gider gelirsin özletme kendiniGünaydın hanımlar,cuma günü ankaraya gidiyorum abimin oğlunun düğünü var 1 hafta filan kalıp döneceğim.
Trende yer yok mecbur otobüsten bilet alacağım,öğlem gidip bileti almam lazım.
Allah mesut etsin abla..hayırlısıyla gider gelirsin özletme kendini
İyi yolculuklar abla :)Amin sağol canım,fırsat buldulça gelirim nasılsa
Dahada gelmez sana artıkElalis bizde vaka az demişsin çıkıp geleyim mi sana
Dün kaynana geldi ya yemeğe oturmadan ambulans geçti sokaktan etraftaki karantina evlerini saydim yemeğini çayını yedi içti kaçtı⁸
Canı çok kıymetlidir bence de gelmezDahada gelmez sana artıkgözün aydın olsun
Çok iyi yaCanı çok kıymetlidir bence de gelmezvakanın en çok olduğu madende biri apartmanda etraftaki karantina evleri de o madende çalışanlardan zaten
En ince ayrintisina kadar anlattım en az 3 ay yeter bana bu
İyi yolculuklar abla :)
Elalis bizde vaka az demişsin çıkıp geleyim mi sana
Dün kaynana geldi ya yemeğe oturmadan ambulans geçti sokaktan etraftaki karantina evlerini saydim yemeğini çayını yedi içti kaçtı
Allah Mutlu mesut etsinGünaydın hanımlar,cuma günü ankaraya gidiyorum abimin oğlunun düğünü var 1 hafta filan kalıp döneceğim.
Trende yer yok mecbur otobüsten bilet alacağım,öğlem gidip bileti almam lazım.
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun,Allah şifa versin
Dahliadivin şimdi fark ettim çok geçmiş olsun bizi de haberdar edin sizlerin test sonucundan kardeşinize de Allah acil şifalar versin bir an önce atlatır inşallah
Canım yaaa geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..inşallah hayırlısıyla atlatır..
Çok geçmiş olsun dahli ya inşallah hemencik atlatır
günaydın herkese
Dahliadivin şimdi gördüm.. çok üzüldüm inşallah sağ salim geçer bu kötü zamanlar
geçmiş olsun
Hepiniz cok sagolun kizlarÇok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda iyileşir toparlar kardeşin.
kız valla yok şaka gibiElalis bizde vaka az demişsin çıkıp geleyim mi sana
Dün kaynana geldi ya yemeğe oturmadan ambulans geçti sokaktan etraftaki karantina evlerini saydim yemeğini çayını yedi içti kaçtı
Allah Mutlu mesut etsin
Nevriye diye biri yokNevriye ayağıma gellll