Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Nevrestem iyiyim kuzum. :KK60: Antalya'da bir haftayı doldurduk Antebe dönüş yolundayiz. Sahil boyu gidiyoruz. Alanyayi gectik...
Eki Görüntüle 2659083
Turkuaz mis gibi denizi var buraların. Bekleriz diyor kendileri :rolleyes:
Yeni yarismamiz hayırlı olsun. Kolaylıklar diler öperim Nevrestem :KK36::KK60:
Eneeeeeee nur inmiş abla sana ismin Nuriye olsun mu :KK45: ben seni net görmemiştim şeyyy saygısızlık ettiysem kusuruma bakma 🙈

Ohh be yaptım sıramı savdımmm :KK9:
Rica ediyorum çok coşmayın da benim masam sönük kalmasın 1.olmakta gözüm yok ama ilk 5 te olabileyim bari yaa:KK34:
Korkarak konu açtım kimbilir ne sofralar gelecek ağzımız açık kalacak amaaaniiiinnnnn dedimm:rolleyes:

Nevrestem iyiyim kuzum. :KK60: Antalya'da bir haftayı doldurduk Antebe dönüş yolundayiz. Sahil boyu gidiyoruz. Alanyayi gectik...
Eki Görüntüle 2659083
Ablacım şahanesin😍Hayırlı yollar😍İyi tatiller ,keyfiniz bol olsun😍🤩😘

Selam arkadaslar canim cok sıkıldı kardesim dun gece hastalanmis testi pozitif cikti simdi ne olcak diye bekliyoruz baya hastaydi eve doktorlar geliceklermis muhtemelen bizede bakicaklar kimde var ve ne olucak simdi diye dusnmeden edemiyorum bi bilinmezlik cok can sıkıcı
Çok geçmiş olsun canım inşallah sizde de çıkmaz kötü bir durum kardeşine acil şifalar diliyorum 🙏🙁

Selam arkadaslar canim cok sıkıldı kardesim dun gece hastalanmis testi pozitif cikti simdi ne olcak diye bekliyoruz baya hastaydi eve doktorlar geliceklermis muhtemelen bizede bakicaklar kimde var ve ne olucak simdi diye dusnmeden edemiyorum bi bilinmezlik cok can sıkıcı
Rabbim Şafii ismiyle tecelli buyursun canım üzülmeyin inşaAllah atlatırsınız 🤲

Çok geçmiş olsun canım inşallah sizde de çıkmaz kötü bir durum kardeşine acil şifalar diliyorum 🙏🙁
Rabbim Şafii ismiyle tecelli buyursun canım üzülmeyin inşaAllah atlatırsınız 🤲
Sagolun insallah. Kendimiz icin endiseli degilimde annemlerin evinde yasli ve hasta amcam var insallah ona geçmemiştir biz sadece onun icin endiseliyiz yoksa dun cok agirmis ama bugun sikayetleri azalmis oyle dedi genc zaten 17 yasinda bakalim bisey olmiycak insallah

Sagolun insallah. Kendimiz icin endiseli degilimde annemlerin evinde yasli ve hasta amcam var insallah ona geçmemiştir biz sadece onun icin endiseliyiz yoksa dun cok agirmis ama bugun sikayetleri azalmis oyle dedi genc zaten 17 yasinda bakalim bisey olmiycak insallah
Allah korusun :KK43:

çok geçmiş olsun.sizler nasılsınız peki :KK43:

Eki Görüntüle 2659083
sen varya harikasın gönlü güzel,kendi güzel, huyu güzel kadın :KK74:
çok eğlen örtmenim,Allah'a emanet 🥰

Çok geçmiş olsun canım:KK43:

X