- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
İnşallah hemen toparlar ikisideKızım 7 oğlum 4 yaşında..antibiyotik verdi cAnım bende evde bağışıklık güçlendirici çaylar yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hemen toparlar ikisideKızım 7 oğlum 4 yaşında..antibiyotik verdi cAnım bende evde bağışıklık güçlendirici çaylar yapıyorum
Allah şifa versin ablaKızım 7 oğlum 4 yaşında..antibiyotik verdi cAnım bende evde bağışıklık güçlendirici çaylar yapıyorum
Benimki ona çabuk alıştı ama hala aklina esere gelir dudağını degdirirben de memeden kestim bu aralar
Geçmiş olsun tekrar, Allah beterinden korusun çabuk geçer inşallahBoğaz iltihabi
Bakalım bugün yere bir kere isedi koltuğa bir kere isedi ,iki kere büyük yaptı bahçede:)bir kerede ben götürmeden gidip lazimliga oturmuş kiloduyla çişini yapmış kilodunu çıkardım kalkmak istemedi büyük tuvaletini de yapıp kalktı:)Sen geceyle gündüzü birlikte bitireceksin bana örnek olursun artık sıkışınca başını ağrıtırım
Şeyyy ben geceyi örnek alayım gündüzde o evreleri atlattık sanırım yani umarım yani inşallah üç gün veriyorum zaten yarıda vazgeçenler hep o üç günde vazgeçiyo, yok bu iş olmayacak hep yaptıktan sonra diyecek ne olacak diye kafayı yerkeeen dördüncü gün bi bakıyosun yapmadan söylemiş , Allaaaaaah değme keyfime tabi sonraki günler yine kaçamaklar olacakBakalım bugün yere bir kere isedi koltuğa bir kere isedi ,iki kere büyük yaptı bahçede:)bir kerede ben götürmeden gidip lazimliga oturmuş kiloduyla çişini yapmış kilodunu çıkardım kalkmak istemedi büyük tuvaletini de yapıp kalktı:)
Hala örnek almak istediğine eminmisin
Benimki markete bakkala gidince dondurma dolabina koşuyor hemen bugün iki tane yedi gece belki ondan ağlıyor mideyi usutuyorSenin çocukların yaşı büyükse durduramazsın belki, ben yaz başından beri 3-4 tatlı kaşığının dışında hiç yedirmedim korkumdan. Kendimde onu uyutunca yiyorum görmesin diye.
Antibiyotik şurup mu verdi doktor?
Ben geçen iki denemem de ayni gün vazgeçtim isemelerinden bu sefer istikrarlı gidiyorum süreç uzamazsa,1.5gunu atlattık çok şükürŞeyyy ben geceyi örnek alayım gündüzde o evreleri atlattık sanırım yani umarım yani inşallah üç gün veriyorum zaten yarıda vazgeçenler hep o üç günde vazgeçiyo, yok bu iş olmayacak hep yaptıktan sonra diyecek ne olacak diye kafayı yerkeeen dördüncü gün bi bakıyosun yapmadan söylemiş , Allaaaaaah değme keyfime tabi sonraki günler yine kaçamaklar olacak
Dondurmanın ne olduğunu bile bilmezdi ben öğrettim zorla hala markette nerde olduğunu bilmez soda manyağı hemde sade olanı, onun yüzünden ılık ılık içiyorum, anında midesini üşütüyo sabaha doğru kusmayla kendini gösteriyo.Benimki markete bakkala gidince dondurma dolabina koşuyor hemen bugün iki tane yedi gece belki ondan ağlıyor mideyi usutuyor
Yakın zamanda mı denedin? Kışın cesaret edemedim ben yaa şimdi her tuvaletten sonra ılık suyla yıkıyoz kışın kesin üşütür hasta ederdim.Ben geçen iki denemem de ayni gün vazgeçtim isemelerinden bu sefer istikrarlı gidiyorum süreç uzamazsa,1.5gunu atlattık çok şükür
Ya yok bizimki o kadar hassas değil ama uyurken gaz çıkaramıyor süt içip uyuduysa o gece kivranir durur:)bizde kendimiz öğrettik çocuğun suçu yok, köşedeki bakkaldan alıyorduk hep orda yerini biliyor, diger marketlerde anlamıyordu nerde olduğunu artık çözmüş işi bugün markete gittik kahvaltidan sonra hemen yapıştı dondurma dolabina sadee sodayi bizimkide seviyor:)Dondurmanın ne olduğunu bile bilmezdi ben öğrettim zorla hala markette nerde olduğunu bilmez soda manyağı hemde sade olanı, onun yüzünden ılık ılık içiyorum, anında midesini üşütüyo sabaha doğru kusmayla kendini gösteriyo.
Evet canim bu yaz denedim gene ama yapamadım sonra Lazimlik aldım,bezi çıkarmadım ama kaka yaptigini anladigimda götürüp yaptırdım bezini geri taktım ara ara aklinda yer etsin diyeYakın zamanda mı denedin? Kışın cesaret edemedim ben yaa şimdi her tuvaletten sonra ılık suyla yıkıyoz kışın kesin üşütür hasta ederdim.
Pişşş pişşş pişşş piş hayırlı geceler NevomHayırlı geceler
Bugün kayınvalidemlerin bahçeye gittik.Çok yorulmuşum.Uyudum uyuyacağım
Hayırlı geceler ablaHayırlı geceler
Bugün kayınvalidemlerin bahçeye gittik.Çok yorulmuşum.Uyudum uyuyacağım
İnşallah bu sefer başarılı olursunuz canım yaz bitmeden değerlendirmeliyizEvet canim bu yaz denedim gene ama yapamadım sonra Lazimlik aldım,bezi çıkarmadım ama kaka yaptigini anladigimda götürüp yaptırdım bezini geri taktım ara ara aklinda yer etsin diye
Sağol canımPişşş pişşş pişşş piş hayırlı geceler Nevom
Sağol canımHayırlı geceler abla
benim oğlan 2 gün derbeder gezdi ama unuttu gibi arada bi nabız yokluyor beni deniyorBenimki ona çabuk alıştı ama hala aklina esere gelir dudağını degdirir