Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Yok :KK53:
Benim bir tarifim bile yok:KK53:
Şu an yünlerden çıkamadım henüz, hunharca yün yıka, yün çubukla, yatak yap, sıyırmak üzereyim :deli:
Bu kadar çeşite, müsrifliğe gerek yok göz yoruyor, dörtte biri de yeter😜
Bence sofrayı açık hava ve semaverde çay cazip göstermiş😍

Bugün ilk günün mü? Ben üç gün çıldırdım yeni yeni düzene giriyo nerdeyse 10 gün olacak. Lazımlık ve klozeti reddetti alaturkadan devam ediyoz ama ordaki oyalanması bitmiyoooo :kızgın: bide ne çok çiş yapıyomuş bi ayağımız tuvalette :işsiz:
Dün öğlen başladım canım,seninki kaç yaşında
Aynen canim suyu içtiği gibi isiyor 🤣bizimki de eline kitabını aldi oturdu lazimliga sanki tuvalette gazete okuyor 🤣🤣🤣

Dün öğlen başladım canım,seninki kaç yaşında
Aynen canim suyu içtiği gibi isiyor 🤣bizimki de eline kitabını aldi oturdu lazimliga sanki tuvalette gazete okuyor 🤣🤣🤣
Ben biraz geciktim ama havaların ısınmasını bekledim, 4 ağustosta 3 yaşında olcak . Geceleri hala bezli çünkü hala kuru kalkmıyo :olamaz:

Ben biraz geciktim ama havaların ısınmasını bekledim, 4 ağustosta 3 yaşında olcak . Geceleri hala bezli çünkü hala kuru kalkmıyo :olamaz:
Bizimde ayni hemen hemen canim 4 ay büyük seninki bizden,bende konuşmadığı için teredutteyim ama gece yapmiyor uzun zamandır,gece baglarsan zor alışır diyorlar ama 🤔

Bizimde ayni hemen hemen canim 4 ay büyük seninki bizden,bende konuşmadığı için teredutteyim ama gece yapmiyor uzun zamandır,gece baglarsan zor alışır diyorlar ama 🤔
Evet malesef öyle deniyo ama ben de şaşırdım ne yapmam gerek 🤔 senin de ilk çocuk demi? Bir ay daha bu şekilde idare edeyim tatil dönüşü geceye de başlayım, sanırım iki kez falan kaldırıp götürmeliyim 🙄 ama bizimki bi uyanınca bidaha iki saat uyumaz nasıl olcaksa :KK14:

Evet malesef öyle deniyo ama ben de şaşırdım ne yapmam gerek 🤔 senin de ilk çocuk demi? Bir ay daha bu şekilde idare edeyim tatil dönüşü geceye de başlayım, sanırım iki kez falan kaldırıp götürmeliyim 🙄 ama bizimki bi uyanınca bidaha iki saat uyumaz nasıl olcaksa :KK14:
Ay çok zor valla bu iş 😬bir kere kasldirsan birde yatmadan götürsen yeter herhalde 🤷🏼‍♀️

Evet canım ilk 🥰

Lilimam Lilimam hep bu terlemeden dolayı dondurma da seviyorlar çocuklar corona da korkutuyor ne yapacagız bilmiyorum :KK14:
Senin çocukların yaşı büyükse durduramazsın belki, ben yaz başından beri 3-4 tatlı kaşığının dışında hiç yedirmedim korkumdan. :KK43: Kendimde onu uyutunca yiyorum görmesin diye.
Antibiyotik şurup mu verdi doktor?

Senin çocukların yaşı büyükse durduramazsın belki, ben yaz başından beri 3-4 tatlı kaşığının dışında hiç yedirmedim korkumdan. :KK43: Kendimde onu uyutunca yiyorum görmesin diye.
Antibiyotik şurup mu verdi doktor?
Kızım 7 oğlum 4 yaşında..antibiyotik verdi cAnım bende evde bağışıklık güçlendirici çaylar yapıyorum:cry:

X