- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.225
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüne tiklalmaya ugrasmayin dedim :))Oldu oldu
Valla sonra onları komşulara emanet etmeyi de göze almalıİşte bu tarz dışarda masa kuran bu yarışmayı alır
Sennnnn
Biraz zorSennnnn
Ben eşimle her haftasonu yaptığımız kahvaltı sofrasını attm
Evimi açtm sizlere en doğal soframma
Oda olmayıversinBiraz zor
Semaver yok
Geçmiş olsun :/Günaydınnnnnnnn mı desem acaba oğlum hastaydı sabaha kadar hastanedeydim
Geçmiş olsun nesi varGünaydınnnnnnnn mı desem acaba oğlum hastaydı sabaha kadar hastanedeydim
Hmm oylemi diyosunİşte bu tarz dışarda masa kuran bu yarışmayı alır
Aman Allahım diyip kolaylıklar diliyorum ,ben de dellenme sürecindeyimBen gene çiş eğitimine başladım inşallah kurucam soframi
Anlaşıldı yazlıktan harika bi bahçe sunumu gelecekHmm oylemi diyosun
Sabahtan beri,sil yıka as modundayim ,neyseki bu sefer lazimliga korkmadan yapıyor,gecen sefer klozete, alafturkaya yapmıyorduAman Allahım diyip kolaylıklar diliyorum ,ben de dellenme sürecindeyim
Anlaşıldı yazlıktan harika bi bahçe sunumu gelecek
Bugün ilk günün mü? Ben üç gün çıldırdım yeni yeni düzene giriyo nerdeyse 10 gün olacak. Lazımlık ve klozeti reddetti alaturkadan devam ediyoz ama ordaki oyalanması bitmiyoooo bide ne çok çiş yapıyomuş bi ayağımız tuvaletteSabahtan beri,sil yıka as modundayim ,neyseki bu sefer lazimliga korkmadan yapıyor,gecen sefer klozete, alafturkaya yapmıyordu
Yazliga gidebilirsem bu ay oyle yapicam insallah gidemezsem katilmayadabilirim :)Aman Allahım diyip kolaylıklar diliyorum ,ben de dellenme sürecindeyim
Anlaşıldı yazlıktan harika bi bahçe sunumu gelecek