Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman tanrım polemik mi yaratiliyorBörek grubunu begenmeyenler biz olsak soyle dedikodu yapardik boyle muhabbet ederdik diyenleri gördük buralarda sinekler uçuşuyor
Eşim olmasa gelirim daha bugün onun tantanasini yaptik gece telefonlar uğraşıp uyumuyormusum sabah da uyanamiyormuşum ..Gece gelin dedikodu yapalım
Fazla yorma kendiniAnnemin evinde keşifteyim hala.. hangi tabak çanağı nasıl kullansam diye inceliyorum
Ben annemdeyim napim? Tarifler gelmeye başlasın sen o zmn görBörek grubunu begenmeyenler biz olsak soyle dedikodu yapardik boyle muhabbet ederdik diyenleri gördük buralarda sinekler uçuşuyor
Ayy kız sorma komik.. sen hediyelerle yaparsın dimi? Süper olurFazla yorma kendini
İnşallah bakalımAyy kız sorma komik.. sen hediyelerle yaparsın dimi? Süper olur
Demeseydin iyiydiAyy kız sorma komik.. sen hediyelerle yaparsın dimi? Süper olur
Bende ana olmayınca komşulara sarktımAnnemin evinde keşifteyim hala.. hangi tabak çanağı nasıl kullansam diye inceliyorum
Ablaaa ne yapan yaEşim olmasa gelirim daha bugün onun tantanasini yaptik gece telefonlar uğraşıp uyumuyormusum sabah da uyanamiyormuşum ..
gece dediğin zate 12 de yatioz her şartta uyanamam yani 5 te ..senelerdir böyleyim telefonla alakası yok
Ben yokmuşum gibi devam edinGece gelin dedikodu yapalım
İyi şükür sen napan çok güzel bir eksi gördüm ordaAblaaa ne yapan ya
O ekside takıldım ben 1 ayda 4 kg gitmedi gerçi temizlikti köydü erişteydi derken pekde dikkat edemedimİyi şükür sen napan çok güzel bir eksi gördüm orda
O kadar yapmışsın ya olur gerisi hatırlıyor musun bir ara 80 i kiramamistik beraberO ekside takıldım ben 1 ayda 4 kg gitmedi gerçi temizlikti köydü erişteydi derken pekde dikkat edemedim
Sen şuan ne alemdesinO kadar yapmışsın ya olur gerisi hatırlıyor musun bir ara 80 i kiramamistik beraber
En son 82.6 yazıldı cuma tartısı haftada 800 Gr gidiyor fixSen şuan ne alemdesin
İyi yine maşaAllah iyisin 🖐En son 82.6 yazıldı cuma tartısı haftada 800 Gr gidiyor fix