YokEki Görüntüle 2658237
Nevreste
@Elalis
deynepnaz
Canfeb
@Blue_Perii
alimiyon
@Bal0ncuk
@Elhan
Lilimam
@kukrim27
@Nana
@Youlost16
Var mı böyle kahvaltı hazirlayacak
Dün öğlen başladım canım,seninki kaç yaşındaBugün ilk günün mü? Ben üç gün çıldırdım yeni yeni düzene giriyo nerdeyse 10 gün olacak. Lazımlık ve klozeti reddetti alaturkadan devam ediyoz ama ordaki oyalanması bitmiyoooobide ne çok çiş yapıyomuş bi ayağımız tuvalette
Ben biraz geciktim ama havaların ısınmasını bekledim, 4 ağustosta 3 yaşında olcak . Geceleri hala bezli çünkü hala kuru kalkmıyoDün öğlen başladım canım,seninki kaç yaşında
Aynen canim suyu içtiği gibi isiyorbizimki de eline kitabını aldi oturdu lazimliga sanki tuvalette gazete okuyor
Gidersin sen, bi ayağın orda vallaYazliga gidebilirsem bu ay oyle yapicam insallah gidemezsem katilmayadabilirim :)
Yeni geldik iste yarisma suresi bitmeden gitmeye calisicam bakalim :)Gidersin sen, bi ayağın orda valla
inşallah olur ya sen yaparsınBen gene çiş eğitimine başladım inşallah kurucam soframi
Arkadaş profilde paylaşmış buraya attım cankm benim kurmam zorSenmi hazirladin yoksa bir yerdenmi buldun :)
Bizimde ayni hemen hemen canim 4 ay büyük seninki bizden,bende konuşmadığı için teredutteyim ama gece yapmiyor uzun zamandır,gece baglarsan zor alışır diyorlar amaBen biraz geciktim ama havaların ısınmasını bekledim, 4 ağustosta 3 yaşında olcak . Geceleri hala bezli çünkü hala kuru kalkmıyo
Rüyamda deniz manzaralı sofra kurmuştuminşallah olur ya sen yaparsın
Arkadaş profilde paylaşmış buraya attım cankm benim kurmam zor ☺
Hee niye attin buraya dicektim bendeinşallah olur ya sen yaparsın
Arkadaş profilde paylaşmış buraya attım cankm benim kurmam zor ☺
Evet malesef öyle deniyo ama ben de şaşırdım ne yapmam gerekBizimde ayni hemen hemen canim 4 ay büyük seninki bizden,bende konuşmadığı için teredutteyim ama gece yapmiyor uzun zamandır,gece baglarsan zor alışır diyorlar ama
Ay çok zor valla bu işEvet malesef öyle deniyo ama ben de şaşırdım ne yapmam gereksenin de ilk çocuk demi? Bir ay daha bu şekilde idare edeyim tatil dönüşü geceye de başlayım, sanırım iki kez falan kaldırıp götürmeliyim ama bizimki bi uyanınca bidaha iki saat uyumaz nasıl olcaksa
Evet canım ilkEvet malesef öyle deniyo ama ben de şaşırdım ne yapmam gereksenin de ilk çocuk demi? Bir ay daha bu şekilde idare edeyim tatil dönüşü geceye de başlayım, sanırım iki kez falan kaldırıp götürmeliyim ama bizimki bi uyanınca bidaha iki saat uyumaz nasıl olcaksa
ben de memeden kestim bu aralarBen gene çiş eğitimine başladım inşallah kurucam soframi
Boğaz iltihabiGeçmiş olsun nesi var
Sen geceyle gündüzü birlikte bitireceksin bana örnek olursun artıkAy çok zor valla bu işbir kere kasldirsan birde yatmadan götürsen yeter herhalde
Geçmiş olsun. Kızımda atlattı iki ay önce, hiçbişey geçirmedi malesef 5 iğneyle kendine gelebildi.Boğaz iltihabi
Oğlumu hastaneden çıkardım kızım bu sefer hastalandı bugün ruh gibiyimGeçmiş olsun. Kızımda atlattı iki ay önce, hiçbişey geçirmedi malesef 5 iğneyle kendine gelebildi.
Senin çocukların yaşı büyükse durduramazsın belki, ben yaz başından beri 3-4 tatlı kaşığının dışında hiç yedirmedim korkumdan.Lilimam hep bu terlemeden dolayı dondurma da seviyorlar çocuklar corona da korkutuyor ne yapacagız bilmiyorum
Kızım 7 oğlum 4 yaşında..antibiyotik verdi cAnım bende evde bağışıklık güçlendirici çaylar yapıyorumSenin çocukların yaşı büyükse durduramazsın belki, ben yaz başından beri 3-4 tatlı kaşığının dışında hiç yedirmedim korkumdan.Kendimde onu uyutunca yiyorum görmesin diye.
Antibiyotik şurup mu verdi doktor?