Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Yok
Benim bir tarifim bile yok
Şu an yünlerden çıkamadım henüz, hunharca yün yıka, yün çubukla, yatak yap, sıyırmak üzereyim
Bu kadar çeşite, müsrifliğe gerek yok göz yoruyor, dörtte biri de yeter
Bence sofrayı açık hava ve semaverde çay cazip göstermiş

Dün öğlen başladım canım,seninki kaç yaşında
Aynen canim suyu içtiği gibi isiyor bizimki de eline kitabını aldi oturdu lazimliga sanki tuvalette gazete okuyor

Dün öğlen başladım canım,seninki kaç yaşında
Aynen canim suyu içtiği gibi isiyor bizimki de eline kitabını aldi oturdu lazimliga sanki tuvalette gazete okuyor
Ben biraz geciktim ama havaların ısınmasını bekledim, 4 ağustosta 3 yaşında olcak . Geceleri hala bezli çünkü hala kuru kalkmıyo

Ben biraz geciktim ama havaların ısınmasını bekledim, 4 ağustosta 3 yaşında olcak . Geceleri hala bezli çünkü hala kuru kalkmıyo
Bizimde ayni hemen hemen canim 4 ay büyük seninki bizden,bende konuşmadığı için teredutteyim ama gece yapmiyor uzun zamandır,gece baglarsan zor alışır diyorlar ama

Bizimde ayni hemen hemen canim 4 ay büyük seninki bizden,bende konuşmadığı için teredutteyim ama gece yapmiyor uzun zamandır,gece baglarsan zor alışır diyorlar ama
Evet malesef öyle deniyo ama ben de şaşırdım ne yapmam gerek senin de ilk çocuk demi? Bir ay daha bu şekilde idare edeyim tatil dönüşü geceye de başlayım, sanırım iki kez falan kaldırıp götürmeliyim ama bizimki bi uyanınca bidaha iki saat uyumaz nasıl olcaksa

Ay çok zor valla bu iş bir kere kasldirsan birde yatmadan götürsen yeter herhalde

Evet canım ilk

Lilimam hep bu terlemeden dolayı dondurma da seviyorlar çocuklar corona da korkutuyor ne yapacagız bilmiyorum
Senin çocukların yaşı büyükse durduramazsın belki, ben yaz başından beri 3-4 tatlı kaşığının dışında hiç yedirmedim korkumdan. Kendimde onu uyutunca yiyorum görmesin diye.
Antibiyotik şurup mu verdi doktor?

Kızım 7 oğlum 4 yaşında..antibiyotik verdi cAnım bende evde bağışıklık güçlendirici çaylar yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…