Nezaketten anlamıyorsun memnun da olmuyorsun olmaz yaaa olmazKabul etmiyorum
Kizlara soyle sofrayi kursunlar sende tarifi yaparsinİsityorum ama nasip bakalım:)
Ben zaten katılmak istediğim için katılacağım oy isteyen yokŞimdiden oy yok sana
O zaman hile olmaz mıKizlara soyle sofrayi kursunlar sende tarifi yaparsin
Tamam ya ağlamaBen zaten katılmak istediğim için katılacağım oy isteyen yok
İnsallah size de nasip olsun canımen azından sahildesin biz de o da yok
Yo niye hile olsunO zaman hile olmaz mıHazırlamak değilde erken yapmam son günlerde taşınma işim olursa belki yapamayabilirim:)Yoksa müsait olursam yaparım:)
Ufaklik uyandida tekrar uyutuyorum geri yaticam insallah:) yataginda dört donuyor bir koseye sıkışınca aglayip uyaniyor sonra sallayip tekrar yatiriyorum yastikla uyumaya alisamadigi icin hep boyle :) sen niye erkencisin
Eşim işe gittikten sonra uyuyamadım yevmiyeciler tam kapının önüne oturmuş servis bekliyor kapi pencere açık uyutmadilar birUfaklik uyandida tekrar uyutuyorum geri yaticam insallah:) yataginda dört donuyor bir koseye sıkışınca aglayip uyaniyor sonra sallayip tekrar yatiriyorum yastikla uyumaya alisamadigi icin hep boyle :) sen niye erkencisin
Hmm kötü olmus. Benim bebegimde uyumadi sabah sabah sinir icindeyim uyumasi gereken gunlerde hayatta uyumaz babasi gece 4 te geldi eve simdi saatlerce onu ses yapmadan oyalamaya calisicam biktimEşim işe gittikten sonra uyuyamadım yevmiyeciler tam kapının önüne oturmuş servis bekliyor kapi pencere açık uyutmadilar bir
izmir' e gidince belki kaçamak olur nasip :)İnsallah size de nasip olsun canım
Çocuklar en yakın zamanda tekrar istiyor bizde
Annende misin halaizmir' e gidince belki kaçamak olur nasip :)
evet 1 hafta diye gelmiştim 1 aydan fazla olduAnnende misin hala
Ne güzel keşke benim olsaevet 1 hafta diye gelmiştim 1 aydan fazla oldu
evimi özledim ama 10 günden fazlası sıkıcıNe güzel keşke benim olsa
Hiç o kadar kalmadigim içim bilemiyciiimmmevimi özledim ama 10 günden fazlası sıkıcı