- 29 Ekim 2012
- 22.765
- 57.981
- 36
Nezaketten anlamıyorsun memnun da olmuyorsun olmaz yaaa olmazKabul etmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nezaketten anlamıyorsun memnun da olmuyorsun olmaz yaaa olmazKabul etmiyorum
Şimdiden oy yok sanaİsityorum ama nasip bakalım:)
Kizlara soyle sofrayi kursunlar sende tarifi yaparsinİsityorum ama nasip bakalım:)
Ben zaten katılmak istediğim için katılacağım oy isteyen yokŞimdiden oy yok sana
O zaman hile olmaz mıHazırlamak değilde erken yapmam son günlerde taşınma işim olursa belki yapamayabilirim:)Yoksa müsait olursam yaparım:)Kizlara soyle sofrayi kursunlar sende tarifi yaparsin
Tamam ya ağlamaBen zaten katılmak istediğim için katılacağım oy isteyen yok
İnsallah size de nasip olsun canımen azından sahildesin biz de o da yok
Yo niye hile olsun iyi bakalim kimler katılabilecek görücez:)O zaman hile olmaz mıHazırlamak değilde erken yapmam son günlerde taşınma işim olursa belki yapamayabilirim:)Yoksa müsait olursam yaparım:)
Ufaklik uyandida tekrar uyutuyorum geri yaticam insallah:) yataginda dört donuyor bir koseye sıkışınca aglayip uyaniyor sonra sallayip tekrar yatiriyorum yastikla uyumaya alisamadigi icin hep boyle :) sen niye erkencisinDahliadivin erkencisin
Eşim işe gittikten sonra uyuyamadım yevmiyeciler tam kapının önüne oturmuş servis bekliyor kapi pencere açık uyutmadilar birUfaklik uyandida tekrar uyutuyorum geri yaticam insallah:) yataginda dört donuyor bir koseye sıkışınca aglayip uyaniyor sonra sallayip tekrar yatiriyorum yastikla uyumaya alisamadigi icin hep boyle :) sen niye erkencisin
Hmm kötü olmus. Benim bebegimde uyumadi sabah sabah sinir icindeyim uyumasi gereken gunlerde hayatta uyumaz babasi gece 4 te geldi eve simdi saatlerce onu ses yapmadan oyalamaya calisicam biktimEşim işe gittikten sonra uyuyamadım yevmiyeciler tam kapının önüne oturmuş servis bekliyor kapi pencere açık uyutmadilar bir
izmir' e gidince belki kaçamak olur nasip :)İnsallah size de nasip olsun canım
Çocuklar en yakın zamanda tekrar istiyor bizde
Annende misin halaizmir' e gidince belki kaçamak olur nasip :)
evet 1 hafta diye gelmiştim 1 aydan fazla olduAnnende misin hala
Ne güzel keşke benim olsaevet 1 hafta diye gelmiştim 1 aydan fazla oldu
evimi özledim ama 10 günden fazlası sıkıcıNe güzel keşke benim olsa
Hiç o kadar kalmadigim içim bilemiyciiimmmevimi özledim ama 10 günden fazlası sıkıcı