Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Valla Allah yüzüme güldü stresiyim diye galiba, ablamlar koyden getirdi hem dendinin hem bizim etleri kesip dogramislar , burada etleri doğrayıp kıyma yaptık, hemen dağıttık gerisinide tek tek halledip buzluğa attık. Kemikleri bile ilk gün kaynattım kurtuldum tamamen. Sizde herşey sana kalmış çok zor ☹
Bu sene öyle oldu bu bile aslında kolay bundan 3-4 sene önce kardeşimle ben bir duveyi parcalamistik gece 2 ye kadar hiç unutmam 🙄

Socormaa 😂😂
Küçük benimle biraz tek çocuk takilacagiz bakalım☺
Geçen bende kuculle iki gün evde yalnız kaldım evde iş yok he 🙄 yedir içir zaten iki lokma bişey yiyor
.birde böyle bazen hanım hanım anne bak şunu yaptum bunu ettim havalarında azıcık kafam dinlendi 😬 arada lazım

Geçen bende kuculle iki gün evde yalnız kaldım evde iş yok he 🙄 yedir içir zaten iki lokma bişey yiyor
.birde böyle bazen hanım hanım anne bak şunu yaptum bunu ettim havalarında azıcık kafam dinlendi 😬 arada lazım
Aynen ev dagilmiyor ,kavga gürültü yok değişik birşey alisamadigim şeyler 😂

Ya ben hiç duymadım sanırım, deve yazdı sanmıştık, kulağıma çalınmamış hiç 😳
Bende öyle laf arası duymuştum ama danaın degilmis bak şimdi Google amcadan baktim ineğin küçüğü imiş 😂😂

Bir yavru inek buzağı olarak adlandırılır. Dişi bir buzağının büyüdükten sonra çocuğu olmayanlara düve denilir.

X