- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
SocormaaSecendece ecevdece tacaticil yapacacagsicin
Küçük benimle biraz tek çocuk takilacagiz bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SocormaaSecendece ecevdece tacaticil yapacacagsicin
Uzun bir süre gelmezlerBen olsam bende gelmezdimEvet canım hiç cikarmamistim ben .
Şimdi orda biraz daha rahatlar denize falan gidiyorlar bisiklet ,paten tabi gelmek istemiyorlar ☺
Dursunlar bakalım biraz daha ☺
Bu sene öyle oldu bu bile aslında kolay bundan 3-4 sene önce kardeşimle ben bir duveyi parcalamistik gece 2 ye kadar hiç unutmamValla Allah yüzüme güldü stresiyim diye galiba, ablamlar koyden getirdi hem dendinin hem bizim etleri kesip dogramislar , burada etleri doğrayıp kıyma yaptık, hemen dağıttık gerisinide tek tek halledip buzluğa attık. Kemikleri bile ilk gün kaynattım kurtuldum tamamen. Sizde herşey sana kalmış çok zor ☹
Gelmesinler bakalımUzun bir süre gelmezlerBen olsam bende gelmezdim
Iyi geceler abla sonraki kategori ne zaman açıklancakHayırlı gecelerBende uyusam iyi olacak
Geçen bende kuculle iki gün evde yalnız kaldım evde iş yok he yedir içir zaten iki lokma bişey yiyorSocormaa
Küçük benimle biraz tek çocuk takilacagiz bakalım☺
Blue ya sorIyi geceler abla sonraki kategori ne zaman açıklancak
Aynen ev dagilmiyor ,kavga gürültü yok değişik birşey alisamadigim şeylerGeçen bende kuculle iki gün evde yalnız kaldım evde iş yok he yedir içir zaten iki lokma bişey yiyor
.birde böyle bazen hanım hanım anne bak şunu yaptum bunu ettim havalarında azıcık kafam dinlendi arada lazım
O mu ayarlıyo artıkBlue ya sor
Deve miBu sene öyle oldu bu bile aslında kolay bundan 3-4 sene önce kardeşimle ben bir duveyi parcalamistik gece 2 ye kadar hiç unutmam
Hayırlı geceler canımHayırlı gecelerBende uyusam iyi olacak
Düve ortimm dananın biraz küçüğüDeve mi
HaklısınGelmesinler bakalım
Bende varimi yoğumu küçüğe birakcam o beni bırakmıyor
4 Ağustos canım yani bayram sonuIyi geceler abla sonraki kategori ne zaman açıklancak
Yok Blue_Peri yi kandırıyor.Oda günü bilmiyor.Senide onun gibi uzaklaştırmaya çalışıyorO mu ayarlıyo artık
Ya ben hiç duymadım sanırım, deve yazdı sanmıştık, kulağıma çalınmamış hiçDüve ortimm dananın biraz küçüğü
Tamam simdi anladım konuya hakim olmadigim icin benden kimsenin korkmasina gerek yok öyle yuksek oy alanlardan olamadim dahaYok Blue_Peri yi kandırıyor.Oda günü bilmiyor.Senide onun gibi uzaklaştırmaya çalışıyor
Merakla bekliyoruum4 Ağustos canım yani bayram sonu
Bende öyle laf arası duymuştum ama danaın degilmis bak şimdi Google amcadan baktim ineğin küçüğü imişYa ben hiç duymadım sanırım, deve yazdı sanmıştık, kulağıma çalınmamış hiç