Geldiğimden beri temizlik yapıyorum şimdi oturdum canım
İyi geceler bitanem.
Sürpriz ne acabaNevreste Kukrim @Jenna16 @Elalis @alimiyon @Canfeb @deynepnaz @gurtmingotam @evlaefe @LezzetliCipetpet @Evva ahir @pearlshine @donashippo @Nana @Dahliadivin @Blue_Perii
Elhan @Lilimam @Sabr-Sukur-Dua
birazdan yeni kategori acilacakmis
Kolay gelsin kukrimim. Sağlıklı huzurlu ol temizlik çerez gibi gelir sana .Geldiğimden beri temizlik yapıyorum şimdi oturdum canım
Gozunaydin canımçok şükür yegenimin sonucu negatif
Gözün aydın tatlım. Çok sevindim senin adına. Hep sağlıkla yaşasın minik...çok şükür yegenimin sonucu negatif
hani benNevreste Kukrim @Jenna16 @Elalis @alimiyon @Canfeb @deynepnaz @gurtmingotam @evlaefe @LezzetliCipetpet @Evva ahir @pearlshine @donashippo @Nana @Dahliadivin @Blue_Perii
Ablacım nasılsın hayırlı bayramlar görüşemedik
Kolay gelsin kukrimim. Sağlıklı huzurlu ol temizlik çerez gibi gelir sana .butun yorgunluğun bir kahveye bakar
Sağol tatlımGozunaydin canım
sağol ablamGözün aydın tatlım. Çok sevindim senin adına. Hep sağlıkla yaşasın minik...
Ver ordan bir gagoz kahvenin yanına soğuk olsunSağol tatlım
İyiyim tatlım. Maşallah kurtulmuşsun mis gibi güzel güzel yaşa yuvanda.Ablacım nasılsın hayırlı bayramlar görüşemedik
Ooy bitirdim çok şükür aklımdan çıktı şimdi kahvemi yapıyorum
Tamam gel yanımaaaaVer ordan bir gagoz kahvenin yanına soğuk olsun
Aminn inşallah sagolasin canımın içiİyiyim tatlım. Maşallah kurtulmuşsun mis gibi güzel güzel yaşa yuvanda.
Sen de sağ ol bitanemAminn inşallah sagolasin canımın içi
Sen burdasın beni korursun dimiSen de sağ ol bitanem ❤.
Gazoz değil de maden suyu isteseydin keşke aklım sende kalacak şimdi
Hadi ya kime mesaj atacağımNevreste Kukrim @Jenna16 @Elalis @alimiyon @Canfeb @deynepnaz @gurtmingotam @evlaefe @LezzetliCipetpet @Evva ahir @pearlshine @donashippo @Nana @Dahliadivin @Blue_Perii