- 4 Kasım 2019
- 27.395
- 96.216
- 29
Bacım senin bu gazoz sevdan nuri alçodan mı geliyorSohbete başlamadan önce gazoz içmeye ne dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacım senin bu gazoz sevdan nuri alçodan mı geliyorSohbete başlamadan önce gazoz içmeye ne dersin
Çoğunuz bu bölümdesinizAdam hangimize sasirsa
Adam haklıBunu sana nasıl yaptım şaşırmacası o bence
Her gelene ikram ediyorHain hani bana iciriyordun sadece hepiniz aynisiniz
Rekabeti seviyoruz demekÇoğunuz bu bölümdesiniz
Hayır dönen soluğu burada alıyorRekabeti seviyoruz demek
Bende döndükten sonra buraya geldim ya beraber uctigumiz arkadaşlara demiştim "artık yemek topigindeyim etli ye sütlü ye karışmam "Hayır dönen soluğu burada alıyor
Hayırlı olsun canımAnalı,babalı,halalı sağlıkla büyüsün inşaallahNevreste paşa doğdu bugün yeğenim oldu sonunda
Burası tövbe etme yeri miBende döndükten sonra buraya geldim ya beraber uctigumiz arkadaşlara demiştim "artık yemek topigindeyim etli ye sütlü ye karışmam "
Bir görsen pamuk gibi çok güzelHayırlı olsun canımAnalı,babalı,halalı sağlıkla büyüsün inşaallah
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat oldun inşallahNevreste paşa doğdu bugün yeğenim oldu sonunda
Burası tövbe etme yeri mi
Burda günah çıkarıyorlar abla nimetleBurası tövbe etme yeri mi
Sağol canim darısı senin ve isteyenlerin başınaGözünüz aydın allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat oldun inşallah
Çok şükür .gazozu icmissin bakıyorumŞükür, sen
Maşaallah canım sağlıkla büyüsünBir görsen pamuk gibi çok güzel
Çok fena gorumceyim gizliden foto attılar kardesimden foto istedim yine de
Geri dönen bize geliyorBurda günah çıkarıyorlar abla nimetle
Yarışmaya katılacakÇok şükür .gazozu icmissin bakıyorum