- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Selammm naberSellllaaam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selammm naberSellllaaam
Selammm naberSellllaaam
Şükür, senSelammm naber
Et yemekleri canım:)Belli bir yemek mi olacak herkesin yaptığı, ya da sen malzemeleri söyleyip biz mi birşey çıkaracağız . Ay heyecanlandım. Dönsem mi sahalara
Arkadaş tanışır tanışmaz gazoz ikram ediyorSen bilirsinSevmeyerek mi tanışayım
Kankam tanışma derse tanışamam habibte
Ay süpermiş; ne zaman sormaya başlıyoruzEt yemekleri canım:)
İskender,döner,kavurma,biftek,pirzola,rosto,tantuni,sac kavurma,haşlama gibi gibi tarifler yapılacak:)
Tarifi yapmadan önce bana soruyorsunuz ben uygun bulursam(hem kategoriye uygunluk hemde aynı tarifler yapılmasın diye)yapıyorsunuz:)
Bağlar gazozu ise olur, diğerleri külliyen olmazArkadaş tanışır tanışmaz gazoz ikram ediyorSen bilirsin
4 Ağustos saat 11-12 civarı konuyu açarım konu onaylanır onaylanmaz özel mesajları bekliyorumKıyma dahil değil onun dışında bir dünya tarif var:)Ay süpermiş; ne zaman sormaya başlıyoruz
Markasını söylemiyorBağlar gazozu ise olur, diğerleri külliyen olmaz
Ben de ona lokum ikram ederimMarkasını söylemiyor
Ben şimdiden düşünmeye başlayayım kanka, öğlen 11 mi4 Ağustos saat 11-12 civarı konuyu açarım konu onaylanır onaylanmaz özel mesajları bekliyorumKıyma dahil değil onun dışında bir dünya tarif var:)
Tirit,tandır,güveç,şiş,ızgara vs...
Aynen öğlen 11Ben şimdiden düşünmeye başlayayım kanka, öğlen 11 mi
İyi o zaman hayırlı işlerBen de ona lokum ikram ederim
Adam hangimize sasirsaSeni nasıl geri aldı ona şaşırmıştır
Bunu sana nasıl yaptım şaşırmacası o benceSeni nasıl geri aldı ona şaşırmıştır
Geldim geldim soryEvva buraya gel orayo yeterince kirlettik
Sohbete başlamadan önce gazoz içmeye ne dersinOluuuuuuurrrğğğğ seve seve
Hain hani bana iciriyordun sadece hepiniz aynisinizSohbete başlamadan önce gazoz içmeye ne dersin