- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.342
Acaba benim düşündüğüm mu diye düşünmeye başladım bendeben değişik buldum ama kapamazsam et haşlamaya kadar düşücem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba benim düşündüğüm mu diye düşünmeye başladım bendeben değişik buldum ama kapamazsam et haşlamaya kadar düşücem
lüffen bi müddet düşünme hemşoAcaba benim düşündüğüm mu diye düşünmeye başladım bende
Seni nasıl geri aldı ona şaşırmıştır
Hayırlı bayramlar ablacımArkadaşlar şimdiden bayramınız kutlu olsun,sağlıkla huzurla mutlulukla daha nice bayramlara hep birlikte inşallah.
Kendinizeiyi bakın seviyorum sizleri,yarın bizimkiler gelecek ya telaşım var eşimde evde yarın.
Görüşmek üzere canlar ..
Ben hiç yakınlaşmak istemiyorum.kv sonuçta yabanci degil.. bizde alt üstlüyüz.. evime kızımın kıyafetleri almak için iniyor. daginikliğimi biliyor. temiz olacak vs diyor. ben çalışıyorum ne yapayım . artık üstelemiyor boşver pasta alirsin yanina tamam :)
bende mesafeliyim de sürekli içli dişliyiz..
Oluuuuuuurrrğğğğ seve seveLivreAmour seni hiç tanımıyırum tanışalım mı
Iyi bayramlar şekercigimArkadaşlar şimdiden bayramınız kutlu olsun,sağlıkla huzurla mutlulukla daha nice bayramlara hep birlikte inşallah.
Kendinizeiyi bakın seviyorum sizleri,yarın bizimkiler gelecek ya telaşım var eşimde evde yarın.
Görüşmek üzere canlar ..
Bende nerelerde baloncukum diyorduuuuumgünaydın
Gerçekler hayatımmmmm, sen hepimizi 148473733836 kere cebimizden çıkarırsın sarı şekerimUtandırdın beni şimdi canımcım sağol,yaşlı başlı torun sahibi aksi sinirli fıstığım sadece
Naptın bebiş geldimi kaynanatör çay içmeye.
Kendisi candır can biliyonmu
Çok pis katılıp rezil olasım varCanım bayram sonu 4 Ağustos'ta açacağım
Kategorimiz et yemekleri olacak canım:)Nevooooş yumurta ver kanka yeni yarışmada, ben anca onu yapabilirim. Ama sunuma puan verilecekse kapışırım
Bu kadar emin olmaOluuuuuuurrrğğğğ seve seve
Belli bir yemek mi olacak herkesin yaptığı, ya da sen malzemeleri söyleyip biz mi birşey çıkaracağız . Ay heyecanlandım. Dönsem mi sahalaraKategorimiz et yemekleri olacak canım:)
Et yemeği yaparsın bence:)
Sunum zaten çok iyi ona şüphem yok:)
Sevmeyerek mi tanışayımBu kadar emin olma
Sellllaaam