- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.360
- 60
Maşaallah
Bende hafif ve çiçeksinseverim. Kışın biraz daha ağırı ama çok ağır değil.ben hafif seviyorum agir koku başımı agirtiyor bi iki sik parfümü sonra birakiyorum.. bozuluo sonra çöp.
Ablaaaaa kankam gelmişSelamın hello bayanlar..
Senin yaşlanma ihtimalin yok bebeğimsuuuu. Kızlar ablamı görseniz mutlaka bana hakverirsinizHellolar olsun şekerim,ban yemiyom artık eskisi gibi yaşlandım herhalde
İyiyim canısı sağol sen nasılsın .
Küçükken benziyordu sanki,büyüdükçe değişiuotlar işte.
kv sonuçta yabanci degil.. bizde alt üstlüyüz.. evime kızımın kıyafetleri almak için iniyor. daginikliğimi biliyor. temiz olacak vs diyor. ben çalışıyorum ne yapayım . artık üstelemiyor boşver pasta alirsin yanina tamam :)Kv gelecekmiş bu akşam çaya. Son aylarda özel günlerim çok kötü geçiyor, başım dönüyor, migrenim tutuyor, çok halsiz oluyorum. Sen birşey yapma ben börek yaptım diyor birde. Ya ben kimseye gitmiyorum, zaten öyle gel git sevmem, ve ben kendisiyle hep mesafeliyim öyle de oldum ve olacağım. Perşembe temizlik yapacaktım. Ne yapacağım ben şimdi çayın yanına. Pastaneden gidip aldırtayım benimkine. Hiçbirşey yapamam yatıyorum.
Bendede var kullanmaya kıyamıyorumMis dimi
Kv gelecekmiş bu akşam çaya. Son aylarda özel günlerim çok kötü geçiyor, başım dönüyor, migrenim tutuyor, çok halsiz oluyorum. Sen birşey yapma ben börek yaptım diyor birde. Ya ben kimseye gitmiyorum, zaten öyle gel git sevmem, ve ben kendisiyle hep mesafeliyim öyle de oldum ve olacağım. Perşembe temizlik yapacaktım. Ne yapacağım ben şimdi çayın yanına. Pastaneden gidip aldırtayım benimkine. Hiçbirşey yapamam yatıyorum.
Bize de gelmola verdim perdeleri ütülüyorum
İyi azmışoy topluycam kendime
86 kişi yetiyor
dimiİyi azmış
Adres ver konum atBize de gel
Tamam atıyorumAdres ver konum at
Nasıl olacak:)biber salçası için biber de kuruttum ayaklarım yanıyor ellerim de
ellerini yakan biberde ki o acı maddenin elinden çıkması için bol bol elini yikayacak baska çare yokNasıl olacak:)