- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
Anaaaa en sevilen kadın modelibenm hiç yok yaa beleşe gidiyorum iyimi
alışverişten nefret ediyorum
bizde tam tersiAnaaaa en sevilen kadın modeli
Benim nefes almam masrafmış koca kişisi öyle diyor
Allahhh seniiiiiibizde tam tersi
ben koca kişisine öyle diyorum
Bende masrafsızımbizde tam tersi
ben koca kişisine öyle diyorum
Bende masrafsızımZaten allerjim var her kokuyu kullanamıyorum
yaa bir adam düşün avm giriyoruz asla birşey almadan çıkmaz... lazımsada değilsede..Allahhh seniiiiii
ben genel anlamda öyleyim ama ablaBende masrafsızımZaten allerjim var her kokuyu kullanamıyorum
Aslında benim kızlardan bana artık çok sıra gelmiyoröfff be kankaaa, benim tam tersimsin, masrafsız, uslu, söz dinleyen
Kuzu sen benim kızım olsana, en sevdiğim kadın modeliyaa bir adam düşün avm giriyoruz asla birşey almadan çıkmaz... lazımsada değilsede..
diyelim birşeymi lazım saatlerce dolaşıyoruz 100 kere aynaya bakıyor... ben resmen cinnet geçiriyorum
kaç kere bırakıp eve gelmişliğim var
kredi kartına el koymak istiyorum
ben genel anlamda öyleyim ama ablagiysi felan aklına ne gelirse
İşte ben severim alışverişi ama 2 kızım olunca sevmiyor oluyorumben genel anlamda öyleyim ama ablagiysi felan aklına ne gelirse
Kuzu sen benim kızım olsana, en sevdiğim kadın modeli
Eee tam yaşlarıAslında benim kızlardan bana artık çok sıra gelmiyor
Ancak onlara alıyorum:)
biz ona sevmiyor değil fırsat kalmıyor diyoruzİşte ben severim alışverişi ama 2 kızım olunca sevmiyor oluyorum
Aynen öyle canım:)Eee tam yaşları
Aynen öyle canım:)biz ona sevmiyor değil fırsat kalmıyor diyoruz
ana yüreği
Oooo süper bir gezme arkadaşıyımdır, şimdiki rotam finlandiya pandemiden sonra. İglolarda kuzey ışıklarını canlı gözlerle izleyeceğimolurum seve seve.. beni gezdir doyur yeter
oldum gitti ne zaman alıyorsun beni himayeneOooo süper bir gezme arkadaşıyımdır, şimdiki rotam finlandiya pandemiden sonra. İglolarda kuzey ışıklarını canlı gözlerle izleyeceğim
Bende çocuk yok, boşanmana gerek yok. O da damat işte; 4 kişilik aile oluverdiiiik. Damat kaynana toprağına çekermiş biz oğlumla finlandiyada alışveriş yaparken siz cimri babanla igloda yemek yaparsınız. Pahalı diye meşhur yerlere giderken mırıldanır çünkü. Gerçi bana sökmezdeoldum gitti ne zaman alıyorsun beni himayene
ne zaman boşanıyım kocamdan
burda bir çıkarcılık sezdimBende çocuk yok, boşanmana gerek yok. O da damat işte; 4 kişilik aile oluverdiiiik. Damat kaynana toprağına çekermiş biz oğlumla finlandiyada alışveriş yaparken siz cimri babanla igloda yemek yaparsınız. Pahalı diye meşhur yerlere giderken mırıldanır çünkü. Gerçi bana sökmezde
Yooook cağğğğğnııııııım. Aç kalmayalım elin finlandiyasında diyeburda bir çıkarcılık sezdim
ben hafif seviyorum agir koku başımı agirtiyor bi iki sik parfümü sonra birakiyorum.. bozuluo sonra çöp.Efsane. Koku konusunda çok hassasım ben ve bir kokuyla ömür geçirilmeyeceğini düşünüyorum, imza kokularım bunlar ama