Daha kolay bir yolu var:)ellerini yakan biberde ki o acı maddenin elinden çıkması için bol bol elini yikayacak baska çare yok
Aynen olabilir:)hadi ya favorilere kaydettim bunu tesekkur ederim :)
onu bende merak ettim. toz biber yapacam derken yanlislikla salca yazmis olabilir mi
Bunu biliyordum bendeDaha kolay bir yolu var:)
Yanan kısmı ıslatıp üzerine toz şeker döküp 10-15 dk beklesin sonra yıkasın yanma geçer
Ben kurutulmuş biberden salça nasıl olacak onu merak ettim
ansiklopedi gibi hatun maşallahAynen olabilir:)
Bir yerin yandığı zamanda uygula canım kesin çözüm
bu sıcakta da koşulmaz kiBir gecemedim canoyu kovlamaktan canım cikti
Antep'te kurutmalıklarım hep acı olurdu.Yanma için bu yöntemi kullanıyordum Acı yanması içinde denedim oldu:)Bunu biliyordum bende
ansiklopedi gibi hatun maşallah
bu sıcakta da koşulmaz ki
Daha dün 3 kilometre vardı aramızda bugün 4 olduansiklopedi gibi hatun maşallah
bu sıcakta da koşulmaz ki
çelme tak derdim ama centilwomanliğe yakışmazDaha dün 3 kilometre vardı aramızda bugün 4 oldusorma canım çıkıyor
Harbi zuhalin dediği gibi ansiklopedisinAntep'te kurutmalıklarım hep acı olurdu.Yanma için bu yöntemi kullanıyordum Acı yanması içinde denedim oldu:)
Aslında fenada olmazdiçelme tak derdim ama centilwomanliğe yakışmaz
Kurutulmuş biberden degil bir kısmını kurutacgım bir kısmını da 2 gün bekletip makineden geçireceğim salça için...Daha kolay bir yolu var:)
Yanan kısmı ıslatıp üzerine toz şeker döküp 10-15 dk beklesin sonra yıkasın yanma geçer
Ben kurutulmuş biberden salça nasıl olacak onu merak ettim
Şeker sür:)aslında eldiven koymuştum..kaynanam şeker ve zeytğnyagı sürer sonra biber keser..ben daldım işte unuttum sonuç yanıyor eller