- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 35
abla kaç çocuğunuz var? büyük mü ?Aslında benim kızlardan bana artık çok sıra gelmiyor
Ancak onlara alıyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla kaç çocuğunuz var? büyük mü ?Aslında benim kızlardan bana artık çok sıra gelmiyor
Ancak onlara alıyorum:)
3 tane canımabla kaç çocuğunuz var? büyük mü ?
Bende hafif koku severim bir dönem gratisin vücut spreylerine takmıştım:)ben en agir kokusu olan parfümü bir arkadaşa doğum günü hediyesi ettim. sevmedim. arkadaş çok sevmiş kokusunu bende mi var hassasiyeti bilemiyorum. kolonya dişinda parfüm sevmiyorum. en hafif pur blanca.. ne bilim pamuk gibi soft kokusu var. :)
maşaallah Allah bagişlasin :) ikizlerin yüzü belli mi adini artık karıştırmıyorsun :) komşumun ikiz kızlari aklıma geldi ben çok karıştırıyorum3 tane canım
İkiz kızlarım var 15.5 oldular.10 sınıfa gidecekler:)
10 yaşında oğlum var:)
Canım çift yumurta ikizi alakaları yokmaşaallah Allah bagişlasin :) ikizlerin yüzü belli mi adini artık karıştırmıyorsun :)
avon pur blanca tavsiye ederim ben paket almişim.. vucut spreyi parfümü kremni felan. seve seve kullaniyorumBende hafif koku severim bir dönem gratisin vücut spreylerine takmıştım:)
Hafif kolonya gibi:)
Onu bende kullandım bir dönem biliyorum kokusunu:)avon pur blanca tavsiye ederim ben paket almişim.. vucut spreyi parfümü kremni felan. seve seve kullaniyorum
Canım çift yumurta ikizi alakaları yok
Huyları bile benzemiyor:)
Sağol canım hepimizin evladını inşaallah
Ama ikiside benim tarafa benziyor baba ile alakaları yok:)Evet nevoşum kızlar benzemiyorlar birbirlerine:))
Ama ikiside benim tarafa benziyor baba ile alakaları yok:)
hello ban güzeli ablamızSelamın hello bayanlar..
O karışık abla büyüdükçe ablalara benzemeye başladı:)Oğlun sanki babaya benziyor demi ..
hello ban güzeli ablamız
nasılsın
O karışık abla büyüdükçe ablalara benzemeye başladı:)
Onu henüz çözemedik
Evet abla büyüdükçe değişti:)Hellolar olsun şekerim,ban yemiyom artık eskisi gibi yaşlandım herhalde
İyiyim canısı sağol sen nasılsın .
Küçükken benziyordu sanki,büyüdükçe değişiuotlar işte.
Evet abla büyüdükçe değişti:)
Aynen ablam büyüdükçe değişiyorlar:)izim ufaklıkta öyle o ble değişmeye başladı .
Aynen ablam büyüdükçe değişiyorlar:)
Maşaallahİlerde daha çok kme benzeyecek göreceğiz,gerçi anasının kopyası bizimkide:))
Kendimi doğurdum diyor da.