- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.478
Haklısın canım ben bile sık sık oylarınıza bakıyorumAbla niyeyse çok heyecan yok kiz valla niye böyle oldu bilmiyorum içim bir ferah niyeyse hayırlısı diyorum kaybedersem de sevdiğim canom kazanır zatenama tabi meraktan catliyom hergun oylama ne oldu diye TL leri bitirip bitirip geliyorum
Belli olmiyor bu oylama hepsi çok güzeldi amaTürk Telekom kuzu valla yetmiyo ya kalıyorum böyle.sen napiyon bakım valla senin böreğinin geçmemesine şaşırdım ben başta gördüklerim arasindaydin.
Bende onu merak ediyorum :/Kafam takıldı bir üyeye nolmus acaba ya
KimKafam takıldı bir üyeye nolmus acaba ya
Chocolita kendi durumuna yazmış
Durumlara bak koydu kazen hay Allah ya
Amiin inşallah sağlıcakla gelsindeGüle güle kullansın inşaallah
Aynen oyle abla amin bakalım artıkHaklısın canım ben bile sık sık oylarınıza bakıyorumFarkı azalttın merakla bekliyorum Nasip kiminse onun olsun
Hallettik canım çok şükür sağolAynen oyle abla amin bakalım artıknasıl yeni eviniz herşeyi hallettinizmi abla
Kuzu vodafondum buna gectimya .bir sil supur kampanyası var arada ondan geliyo net .Belli olmiyor bu oylama hepsi çok güzeldi ama
Tt de fazla kampanya olmuyormuş yadegistirsene
T
Ohh sağlıcakla huzurla mutlulukla oturun insallah ablacimmHallettik canım çok şükür sağol
Amin canım inşaallahOhh sağlıcakla huzurla mutlulukla oturun insallah ablacimmdarısı başımıza
Baktım abla yazdım şimdi çok kötü oldum ya burdan tanışmıştık hemso oluyor.kaç zamandır görmeyince biara özeline yazmıştım nerdesin diye falan şok oldum yaAmin canım inşaallah
Sen bir profil mesajlarına bak
Senin tanıdığın bir üye
Allah rahmet eylesinBaktım abla yazdım şimdi çok kötü oldum ya burdan tanışmıştık hemso oluyor.kaç zamandır görmeyince biara özeline yazmıştım nerdesin diye falan şok oldum ya☹
Amin ya üzüldüm vallaAllah rahmet eylesin
KıskanmaNasıl genç