Kime yapıyorsunuzBugün aklıma geldi o fikri verdim jüt ip tutkal ile kendin yap sepeti dedim ama bakalım ne yapacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime yapıyorsunuzBugün aklıma geldi o fikri verdim jüt ip tutkal ile kendin yap sepeti dedim ama bakalım ne yapacak
Olmaz tabi beraber 3.yüzAramızda ucun besin lafı olmaz dimi
Oğlan kardeşimin bebesineKime yapıyorsunuz
Nasıl gençHAbibte daha genceciksin yafrum
O zaman değerOğlan kardeşimin bebesine
Diyorum ki diisna ugrasacagina içine uğraşO zaman değer
20 den gün almış yaNasıl genç
Aynen öyle kimse dışına bakmazDiyorum ki diisna ugrasacagina içine uğraş
Dabi dabi20 den gün almış ya
Ya kuzu netim bitti ya 2 günlük 100 MB aliyorum kacgundur ondada yetmiyo gününe kadar idare edeyim diye pek yazamıyorum ya TL lerim bitiyo daha gününe çok varSen nerdesin be
BencedeDiyorum ki diisna ugrasacagina içine uğraş
Fark az heyecan çokturAnca oylamaya bakıp cikiyorum
Canim ya nasıl da alçak gönüllüOlmaz tabi beraber 3.yüz
Yok ya ne alakası var2 oy fark var belkide sen geçeceksinCanim ya nasıl da alçak gönüllü
Abla niyeyse çok heyecan yok kiz valla niye böyle oldu bilmiyorum içim bir ferah niyeyse hayırlısı diyorum kaybedersem de sevdiğim canom kazanır zatenama tabi meraktan catliyom hergun oylama ne oldu diye TL leri bitirip bitirip geliyorumFark az heyecan çoktur
Sağlam bir paket bul bari kendine operatorun ne kiYa kuzu netim bitti ya 2 günlük 100 MB aliyorum kacgundur ondada yetmiyo gününe kadar idare edeyim diye pek yazamıyorum ya TL lerim bitiyo daha gününe çok var☹
Türk Telekom kuzu valla yetmiyo ya kalıyorum böyle.sen napiyon bakım valla senin böreğinin geçmemesine şaşırdım ben başta gördüklerim arasindaydin.Sağlam bir paket bul bari kendine operatorun ne ki