- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.488
Onu yapacaklarmis almayın boşuna ben yardım ederim yada yapiveririm dedim diğer aldıkları hediye kıyafet vs onu nasıl paketleyecekleri düşünüyorlar değişik olacakmış ..bir kaba süslü koyup tulle kapatmak yeterli geliyor banaBez pastası yapsinlar canım ☺
Kesınlıkle katılıyorum noktaŞu bütün işi bitirip gece çocukları da uyutup uzanmak kadar rahatı yok
Tabi gördün küçük çocuğuAnladım seni uğraştırmayı seviyorum
Normal sepet alıp tülle süslesinler başka ne olabilir:)Onu yapacaklarmis almayın boşuna ben yardım ederim yada yapiveririm dedim diğer aldıkları hediye kıyafet vs onu nasıl paketleyecekleri düşünüyorlar değişik olacakmış ..bir kaba süslü koyup tulle kapatmak yeterli geliyor bana
30 u geçmedin mi ne çocuğuTabi gördün küçük çocuğu
20 yaşındayım30 u geçmedin mi ne çocuğu
Sepet pahalı gelmiş 30 liradan başlıyormuş bende benim giib aklını kullan dedim onaNormal sepet alıp tülle süslesinler başka ne olabilir:)
Kaç yaşındasın20 yaşındayım
Kardeşler öyleeee yeminle bendede var aynısı bayılıyorlar fazla para vermeyeSepet pahalı gelmiş 30 liradan başlıyormuş bende benim giib aklını kullan dedim ona
Bim e falan plastik spetler geliyor al beyazını süsle diyorum illa benim yaptığımı yapmayacak ya
20 den gün alıyorumKaç yaşındasın
Tabi tabi20 yaşındayım
Yani başka nasıl olur kiOnu yapacaklarmis almayın boşuna ben yardım ederim yada yapiveririm dedim diğer aldıkları hediye kıyafet vs onu nasıl paketleyecekleri düşünüyorlar değişik olacakmış ..bir kaba süslü koyup tulle kapatmak yeterli geliyor bana
Yani ucuz sepet bulunur.Süsleyince muhteşem olur:)Sepet pahalı gelmiş 30 liradan başlıyormuş bende benim giib aklını kullan dedim ona
Bim e falan plastik spetler geliyor al beyazını süsle diyorum illa benim yaptığımı yapmayacak ya
Hala olacagim bayram uada bayram sonrası gelecek kerataYani başka nasıl olur ki ☺ kime ablan mi yoksa hamile
İnşallah canım hayırla sağlıkla gelsinHala olacagim bayram uada bayram sonrası gelecek kerata
HAbibte kendime aldiogmdan aldım ona da yapsın diye burun kiviriyor
Çok fark yok berabere sayılırız
Bugün aklıma geldi o fikri verdim jüt ip tutkal ile kendin yap sepeti dedim ama bakalım ne yapacakYani ucuz sepet bulunur.Süsleyince muhteşem olur:)
Amin inşallah nasıl bir duygu merak ediyorumİnşallah canım hayırla sağlıkla gelsin
Aramızda ucun besin lafı olmaz dimiÇok fark yok berabere sayılırız