- 8 Nisan 2017
- 56.798
- 297.457
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin mekanı cennet olsun allah yavrularına hayırlı ömürler nasip etsin içime oturdu tanımadım kendisini ama tanımış kadar oldumAllah rahmet eylesin
Aynı şeyi düşündümÖzelden hiç sohetim olmadı ama hoş tatlı biriydi melek gibiymis kendi de rabbim çocuklarına sabır versin şimdi onlara kim bakacak ben onun derdindeyim
Yok canımSosyal medyada sunum sayfan mi var
bende burada öğrendim ne olduğu çok üzüldümKafam takıldı bir üyeye nolmus acaba ya
hiç bitmiyor. öle izliyoruz haberlere... elimizden başka bişey gelmiyor.. yaziyorlar bdv de. bize yardim edin felan diye. biz mi anlamiyoruz. ne yaşadıklari dahi hiç bilmiyoruz.. dayak yiyor dövülüyor haberimiz yok.. kurtaramiyoruz..Yeter artık diye bağırmak haykimak istiyorum
burdaki bir üyeyi. ve annesini.. eşi öldürmüş..Ne olmuş kızlar anlayamadım ben
Silent Scream kocasi tarafindan annesiyle beraber cinayete kurban gitti. Kadinlar kulubunden bir gül gibi çiçek gittiNe olmuş kızlar anlayamadım ben
Silent Scream kuzum yanlış kişiyi etiketledinM ManzaramDeniz kocasi tarafindan annesiyle beraber cinayete kurban gitti. Kadinlar kulubunden bir gül gibi çiçek gitti
evet etkiletini aramaya çalıştım özür dilerim yanlış oldu.Silent Scream kuzum yanlış kişiyi etiketledin
Ahh, gerçekten mi (((( bu memleket iyice yaşanmaz bir yere döndü artıkburdaki bir üyeyi. ve annesini.. eşi öldürmüş..
yine bir kadın cinayeti
yaptırım şart...Ahh, gerçekten mi (((( bu memleket iyice yaşanmaz bir yere döndü artık
Allahım ne zaman bitecek bu coğrafyanın kötü kaderi biz neden böyleyiz ya milletçe, neden herşeyimizi şiddetle öldürmekle hakaretle çözüyoruzSilent Scream kocasi tarafindan annesiyle beraber cinayete kurban gitti. Kadinlar kulubunden bir gül gibi çiçek gitti
Değişen bir şey olmaz hayatım. Hiçbirşey olmaz... Acı ama gerçek bu.yaptırım şart...
oğluna küfür etmeye öğreten kaynanaya birakmazlar. aile bakanlığı buradan duyar.. harekete geçer . inşallah.Özelden hiç sohetim olmadı ama hoş tatlı biriydi melek gibiymis kendi de rabbim çocuklarına sabır versin şimdi onlara kim bakacak ben onun derdindeyim