Çok güzeller gerçekten keşke hepsi benim olsaMavi aşkı
Bende öyle dedim kaldımÇok güzeller gerçekten keşke hepsi benim olsa
Tabiki aynı şehir olsa zor olurdu farkındayım zaten kendi aileme olan mesafe için üzgünüm ben diğeri için değilmaşallah mesafeler mesafeler :/
Çok dibdibe olmaktan iyidir be cano
Önceden kaynanmla aynı sokakta oturuyordum ben özel hayat diye bişey yoktu
Hepsi ayrı güzel siyah ve beyaz çok seviyorum bende
Valla ona ben göbek attım sevinmek bir yana dursunTabiki aynı şehir olsa zor olurdu farkındayım zaten kendi aileme olan mesafe için üzgünüm ben diğeri için değil
Senin için sevindim aynı artik aynı sokakta değilsiniz ne güzel
Iyi etmişsin için açılmıştır hem. Ben de seviyorum siyah şeyleri bi de file zaafım var görünce çok beğendim bakacağım ona benHepsi ayrı güzel siyah ve beyaz çok seviyorum bende
O gün bana degisiklikti oldu sanirim martan bu yana bu gibi yerlere hiç gitmedim
Herşeyi netten sipariş veriyorum ben :/
Gözüm gönlüm açıldı daha başka yerlerde vardı da çekemedim
Düşüncesizlik ediyorlarmış bak iyi ki uzaklaşmışsınız yani.Valla ona ben göbek attım sevinmek bir yana dursunsabah ayrı akşam ayrı ugruyorlardi
Hani oturmaya gelseler otururlar kalkar giderler
Kayinpederin iş yeri de arka sokak olunca gelmeye bahane arıyorlardı
Su bırak süt bırak geliyorlar hayır isteyende yok
Uyku düzeni yok çocuk sürekli bölünüyor uykusu ne günlerdi be
Şimdi uzaktayım cirit atıyorum araba ile
Bizde bahane ile gezdik yoksa ben korkuyorum o dükkanlara girmeye kırılırsa diye hep temkinliyimIyi etmişsin için açılmıştır hem. Ben de seviyorum siyah şeyleri bi de file zaafım var görünce çok beğendim bakacağım ona ben
Ben usta şoför sayılmam canım ev okul arası kullanıyorum servisci minikDüşüncesizlik ediyorlarmış bak iyi ki uzaklaşmışsınız yani.
Ohh tadını çıkar geçmiş günlerin gez dolaş araba ile ne güzel(ben ehliyeti süs olarak kullanangillerdenim)
Bazen çok eşya sergilemek için fazla reyon yapıyorlar aralardan geçerken ben de tedirgin olurum çantam çarpar düşürür diyeBizde bahane ile gezdik yoksa ben korkuyorum o dükkanlara girmeye kırılırsa diye hep temkinliyim
Aslında madem sürüyorsun ihtiyaç halinde üzerine düşüp park olayını da halledersin yani kendine güzel bir yer bulana kadar gez, gerekirse gideceğin yere çok uzak park et başlarda önemli değilBen usta şoför sayılmam canım ev okul arası kullanıyorum servisci minik
Şehiriçi de kullandım ama park sorun olur diye düşünüyorum çünkü ev onu hariç hiç bir yere park etmedim :/
Şehirlerarası kullanmadım tır ve kamyonlardan korkuyirum
Ben de kendi isteğimle almıştım ama arabamız yoktu ve ben ilk sınavı gecemeyince eşim araba alacago para ile evin kredi borcunu kpattiAslında madem sürüyorsun ihtiyaç halinde üzerine düşüp park olayını da halledersin yani kendine güzel bir yer bulana kadar gez, gerekirse gideceğin yere çok uzak park et başlarda önemli değil
Kamyonlardan ben eşim sürerken bile tedirgin oluyorum ya bi de bazen onların direksiyon başında uyukladıklari oluyor ya(uzun yol şoförleri) kısa süreli atraksiyonlar yaşadık kornaya basarak uyandırdık falan Allah korusun büyük araçlar tedirginlik veriyor haklısın.
Ben eşimin zoru ile aldım aynı okulda çalışıyoruz bazen eşim rahatsız olup gidemeyecek olursa okula sen kendin gidebilmelisin diye diye zorla yazıldım kursa. Evden okula götürüp getirdim hatta yalnız da gidip geldim gerektiğinde(okul eve yarım saat uzaklıkta bir köyde) ama o kadar yani mecburiyet olmadıkça sürmüyorum
Bak ne güzel hevesin var işte gerisi gelir yani rampada kaç yıllık usta şoförler de zorlanıyor yani dayı kendine baksın önceBen de kendi isteğimle almıştım ama arabamız yoktu ve ben ilk sınavı gecemeyince eşim araba alacago para ile evin kredi borcunu kpatti
İki yil araba kullanmadım
Kullandığım ilk gün arabayı rampada kaldiramamistim da karşı apartmandaki dayı beni izlemişti hiç unutmam
İnsan alışıyor da
Park konusunda küçük yerlere park edemem sanırım evin önü rahat geniş
Büyük market önlerine bile parketmezdim arabayı çıkamam carparim diye geçen sene oralara girmeye başladım
Erkekler kabullenemiyor ya seni hep acemi görecektir eşin. Kendileri bi hata yapınca da hiç söz konusu ettirmezlerDün arabayi uzağa parketmistik evin önüne çekeceğim eşim bende geleyim mi diyormerak etme dedim dortluleri açıp gezerim
Adam hala acemi muamelesi yapınca insan acaba diyor
Ben çok karisiyorum uzun yolda bak sağdaki öne atacak kendini surda su sinyal var bak böyle olacak sürekli uyarıyorumErkekler kabullenemiyor ya seni hep acemi görecektir eşin. Kendileri bi hata yapınca da hiç söz konusu ettirmezler
İşte sende yapabilirsinBak ne güzel hevesin var işte gerisi gelir yani rampada kaç yıllık usta şoförler de zorlanıyor yani dayı kendine baksın öncekademe kademe işte halledersin zamanla market önlerine park etmeye başlamışsın mesela bak