Tabi ki elimizden geldiğince destek oluruzBuldum yerimi ben darda kaldigimda ne yapcagimi sasirdigimda anada yardimci olurmusunuz
Dahada öyle yapicam zaten çok şükür kimsenin hakkına girmiyeyimde olsun banlanıym napalım kurallar böyle tutamadım çenemi işteSen bize yemek yap başka ellere gitme
Hoş bulduk canımHoş geldiiiinnnn
Tutmak gerekiyor bazenDahada öyle yapicam zaten çok şükür kimsenin hakkına girmiyeyimde olsun banlanıym napalım kurallar böyle tutamadım çenemi işte
Dahada öyle yapicam zaten çok şükür kimsenin hakkına girmiyeyimde olsun banlanıym napalım kurallar böyle tutamadım çenemi işte
Bdv de takılınca oluyor hep. Girip sadece buralarda takılıp çıkmak gerek aslındaTutmak gerekiyor bazen
Ben tutarım genelde yoksa çok ban alırdım
Ben oraları çok okuyorum ama yazmam:)Bdv de takılınca oluyor hep. Girip sadece buralarda takılıp çıkmak gerek aslında
Hiç hoş bulmadımHoşgeldin datlum kıymetlim
İyi olmuş akıllı olsaydınızHiç hoş bulmadımmune konaklama tesislerinde hizmet sıfır
Nevreste abla buseferki düşman başınaTutmak gerekiyor bazen
Ben tutarım genelde yoksa çok ban alırdım
TsklrTabi ki elimizden geldiğince destek oluruz
Hayırlı olsun nevroşEvet canım temizlik aşamasına geçtik
Yazdığım herşeyin arkasındayım niye kaldirdiysalar hiçte anlamadım ,onunla aynı kefeye konmak dışında bir pişmanlığım Yok ,çok şükürİyi olmuş akıllı olsaydınız
Hiç bulaşmayınNevreste abla buseferki düşman başına
aman kimse duymasın
Yok bidaha kimseye karışmam nazar boncuğum olsun budaHiç bulaşmayın