Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Ama mantıklı bir teklifte bulunmuş kurs arabalarından olsa fena olmaz senin için rahat eder hem bende de o frene basarken ayağımı kasarım ben de basıyor gibi

İşte sende yapabilirsin
Inşallah bakalım Allah nasip ederse belki ilerde çocuk olunca işe giderken kreşe bırakmam gerekir falan bi mecburiyet oluşursa sürerim yani(daha olmayan çocuğu kreşe nasıl bırakacağımı konuşmam)

Inşallah bakalım Allah nasip ederse belki ilerde çocuk olunca işe giderken kreşe bırakmam gerekir falan bi mecburiyet oluşursa sürerim yani(daha olmayan çocuğu kreşe nasıl bırakacağımı konuşmam)
Allah nasıp eder belki içine doğmuştur zaten bende çocukları okula bırakırken başladım servis ile sıkıntı yaşadık sonra araba aldık falan derken iyi oldu :) bazen eşimi almaya gidiyorum o işten merkeze geliyor :)) alışıyor insan

Belki de doğru diyorsun alışıyor insan hayırlısı olsun bakalım

İyi şükür evdeyim oturuyorum cayimi alacağım birazdan elime :)) sen nasılsın :))
Afiyet bal şeker olsun iyiyim bende şükür az bı miğde bulantısı var dünden beri ordan oraya atıyorum kendimi sıcakta fena

Alabilirsin kayıt tek sıkıntı
Kız arabamiz yok alsam bile kullanamam. Bide evi halletsek belki sonra yazilirim bende ama önceliği eve verdik şuan.
İnşallah birgün bende burdan naklen yayın yaparim artık bir ehliyetim var diye
Kazasız belasız gidin gelin gideceğiniz yere insallah

Geçmiş olsun neden bulantı oldu ki nane limon kaynatın iyi gelir belki
Migren tuttu yine benim baş ağrısı ile miğde bulantisi bir arada oluyorya ,kekik kaynattim annem demişti azsonra soğuyunca onu icecem bakalim.sagol hocam

Migren tuttu yine benim baş ağrısı ile miğde bulantisi bir arada oluyorya ,kekik kaynattim annem demişti azsonra soğuyunca onu icecem bakalim.sagol hocam
Bende de var migren afedersin kusana kadar geçmez bazen. Hap da fayda etmez. Allah acil şifalar versin sıcaklarda migren ağrısı hiç çekilmez inşallah iyi gelir kekik

Bende de var migren afedersin kusana kadar geçmez bazen. Hap da fayda etmez. Allah acil şifalar versin sıcaklarda migren ağrısı hiç çekilmez inşallah iyi gelir kekik
Yok ya fayda etmiyor valla arka arkaya 3 hap attığımı bilirim biara, iyi zehirlenmedim tabi geçmedi oda bir ayrı dert insallah canım yaşayan bilir valla,gel bir opim migren kardesligi

Yok ya fayda etmiyor valla arka arkaya 3 hap attığımı bilirim biara, iyi zehirlenmedim tabi geçmedi oda bir ayrı dert insallah canım yaşayan bilir valla,gel bir opim migren kardesligi
Aynen dediğin gibi yaşayan bilir Allah sabır versin migren kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…