Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama mantıklı bir teklifte bulunmuş kurs arabalarından olsa fena olmaz senin için rahat eder hem bende de o frene basarken ayağımı kasarım ben de basıyor gibiBen çok karisiyorum uzun yolda bak sağdaki öne atacak kendini surda su sinyal var bak böyle olacak sürekli uyarıyorum
Bir tane kurs arabası alalım sende de pedal olsun diyor
Dün hatta dedim eğer senin hatan ile kaza yaparsak senden şikayetçi olurum haberin olsun dedim gülüyor adam dalga geçiyorum sanıyor sanırım
Inşallah bakalım Allah nasip ederse belki ilerde çocuk olunca işe giderken kreşe bırakmam gerekir falan bi mecburiyet oluşursa sürerim yani(daha olmayan çocuğu kreşe nasıl bırakacağımı konuşmam)İşte sende yapabilirsin
Allah nasıp eder belki içine doğmuştur zaten bende çocukları okula bırakırken başladım servis ile sıkıntı yaşadık sonra araba aldık falan derken iyi oldu :) bazen eşimi almaya gidiyorum o işten merkeze geliyor :)) alışıyor insanInşallah bakalım Allah nasip ederse belki ilerde çocuk olunca işe giderken kreşe bırakmam gerekir falan bi mecburiyet oluşursa sürerim yani(daha olmayan çocuğu kreşe nasıl bırakacağımı konuşmam)
İyi şükür evdeyim oturuyorum cayimi alacağım birazdan elime :)) sen nasılsın :))Minnakiiim napan
Alabilirsin kayıt tek sıkıntıBir ehliyetim bilem yok
Belki de doğru diyorsun alışıyor insan hayırlısı olsun bakalımAllah nasıp eder belki içine doğmuştur zaten bende çocukları okula bırakırken başladım servis ile sıkıntı yaşadık sonra araba aldık falan derken iyi oldu :) bazen eşimi almaya gidiyorum o işten merkeze geliyor :)) alışıyor insan
Afiyet bal şeker olsun iyiyim bende şükür az bı miğde bulantısı var dünden beri ordan oraya atıyorum kendimi sıcakta fenaİyi şükür evdeyim oturuyorum cayimi alacağım birazdan elime :)) sen nasılsın :))
Neden olmasın. Eğer hevesin varsa aradan çıkart bir an önceBir ehliyetim bilem yok
Geçmiş olsun neden bulantı oldu ki nane limon kaynatın iyi gelir belkiAfiyet bal şeker olsun iyiyim bende şükür az bı miğde bulantısı var dünden beri ordan oraya atıyorum kendimi sıcakta fena
HayırdırAfiyet bal şeker olsun iyiyim bende şükür az bı miğde bulantısı var dünden beri ordan oraya atıyorum kendimi sıcakta fena
Kız arabamiz yok alsam bile kullanamam. Bide evi halletsek belki sonra yazilirim bende ama önceliği eve verdik şuan.Alabilirsin kayıt tek sıkıntı
Migren tuttu yine benim baş ağrısı ile miğde bulantisi bir arada oluyorya ,kekik kaynattim annem demişti azsonra soğuyunca onu icecem bakalim.sagol hocamGeçmiş olsun neden bulantı oldu ki nane limon kaynatın iyi gelir belki
Yok aman aklına getirme öyle şeylerHayırdır
Bende de var migren afedersin kusana kadar geçmez bazen. Hap da fayda etmez. Allah acil şifalar versin sıcaklarda migren ağrısı hiç çekilmez inşallah iyi gelir kekikMigren tuttu yine benim baş ağrısı ile miğde bulantisi bir arada oluyorya ,kekik kaynattim annem demişti azsonra soğuyunca onu icecem bakalim.sagol hocam
Yok ya fayda etmiyor valla arka arkaya 3 hap attığımı bilirim biara, iyi zehirlenmedim tabi geçmedi oda bir ayrı dert insallah canım yaşayan bilir valla,gel bir opim migren kardesligiBende de var migren afedersin kusana kadar geçmez bazen. Hap da fayda etmez. Allah acil şifalar versin sıcaklarda migren ağrısı hiç çekilmez inşallah iyi gelir kekik
Aynen dediğin gibi yaşayan bilir Allah sabır versin migren kardeşimYok ya fayda etmiyor valla arka arkaya 3 hap attığımı bilirim biara, iyi zehirlenmedim tabi geçmedi oda bir ayrı dert insallah canım yaşayan bilir valla,gel bir opim migren kardesligi