Tavuk Yemekleri Kahvaltı Tarifleri ve Kahvaltı Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Kahvaltı Tarifi ve Kahvaltı Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Ben çok karisiyorum uzun yolda bak sağdaki öne atacak kendini surda su sinyal var bak böyle olacak sürekli uyarıyorum

Bir tane kurs arabası alalım sende de pedal olsun diyor :KK70:

Dün hatta dedim eğer senin hatan ile kaza yaparsak senden şikayetçi olurum haberin olsun dedim gülüyor adam dalga geçiyorum sanıyor sanırım :KK45:
Ama mantıklı bir teklifte bulunmuş kurs arabalarından olsa fena olmaz senin için rahat eder hem :KK53: bende de o frene basarken ayağımı kasarım ben de basıyor gibi 😅😅😅

İşte sende yapabilirsin 💪
Inşallah bakalım Allah nasip ederse belki ilerde çocuk olunca işe giderken kreşe bırakmam gerekir falan bi mecburiyet oluşursa sürerim yani(daha olmayan çocuğu kreşe nasıl bırakacağımı konuşmam:KK48:)

Inşallah bakalım Allah nasip ederse belki ilerde çocuk olunca işe giderken kreşe bırakmam gerekir falan bi mecburiyet oluşursa sürerim yani(daha olmayan çocuğu kreşe nasıl bırakacağımı konuşmam:KK48:)
Allah nasıp eder belki içine doğmuştur 🤗 zaten bende çocukları okula bırakırken başladım servis ile sıkıntı yaşadık sonra araba aldık falan derken iyi oldu :) bazen eşimi almaya gidiyorum o işten merkeze geliyor :)) alışıyor insan

Allah nasıp eder belki içine doğmuştur 🤗 zaten bende çocukları okula bırakırken başladım servis ile sıkıntı yaşadık sonra araba aldık falan derken iyi oldu :) bazen eşimi almaya gidiyorum o işten merkeze geliyor :)) alışıyor insan
Belki de :KK200: doğru diyorsun alışıyor insan hayırlısı olsun bakalım :KK51:

İyi şükür evdeyim oturuyorum cayimi alacağım birazdan elime :)) sen nasılsın :))
Afiyet bal şeker olsun 😉iyiyim bende şükür az bı miğde bulantısı var dünden beri ordan oraya atıyorum kendimi sıcakta fena

Alabilirsin kayıt tek sıkıntı 💪😍
Kız arabamiz yok alsam bile kullanamam. Bide evi halletsek belki sonra yazilirim bende ama önceliği eve verdik şuan.
İnşallah birgün bende burdan naklen yayın yaparim artık bir ehliyetim var diye😁
Kazasız belasız gidin gelin gideceğiniz yere insallah 🥰

Geçmiş olsun neden bulantı oldu ki nane limon kaynatın iyi gelir belki 🤗
Migren tuttu yine benim baş ağrısı ile miğde bulantisi bir arada oluyorya ,kekik kaynattim annem demişti azsonra soğuyunca onu icecem bakalim.sagol hocam🥰

Migren tuttu yine benim baş ağrısı ile miğde bulantisi bir arada oluyorya ,kekik kaynattim annem demişti azsonra soğuyunca onu icecem bakalim.sagol hocam🥰
Bende de var migren afedersin kusana kadar geçmez bazen. Hap da fayda etmez. Allah acil şifalar versin sıcaklarda migren ağrısı hiç çekilmez inşallah iyi gelir kekik :KK200:

Bende de var migren afedersin kusana kadar geçmez bazen. Hap da fayda etmez. Allah acil şifalar versin sıcaklarda migren ağrısı hiç çekilmez inşallah iyi gelir kekik :KK200:
Yok ya fayda etmiyor valla arka arkaya 3 hap attığımı bilirim biara, iyi zehirlenmedim tabi geçmedi oda bir ayrı dert🥴 insallah canım yaşayan bilir valla,gel bir opim migren kardesligi :KK60: 😁

Yok ya fayda etmiyor valla arka arkaya 3 hap attığımı bilirim biara, iyi zehirlenmedim tabi geçmedi oda bir ayrı dert🥴 insallah canım yaşayan bilir valla,gel bir opim migren kardesligi :KK60: 😁
Aynen dediğin gibi yaşayan bilir Allah sabır versin migren kardeşim :KK50::KK53:

X