Kahvaltı takımım lütfen bakın :((

ipitek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
14
0
86
Bursa
arkadaşlar sizce nasıl yorumlarınız benim için çok değerli değiştirme şansım var çeyizime aldım güzelmi eve gelince kararımı değiştirdim beğenmedim siz olsaydınız alır mıydınız bu takımı çok kafama taktım

Eklentiler

• $karaca 2.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 196
  • $karaca 3.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 150
  • $karaca 4.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 161
Son düzenleme:
canım benim tarzım değil ama çok asil duruoo,moruna bayılırım ben onunnnnn,sevdim yani,iyi günler de kullan inş

Çok güzel canım benim, bende yeni aldım kahvaltı takımını, benziyorlar biraz benimki böyle laleli pembeli,morlu, schaferdan istersen benimkinede bi bak, güzel günlerde kullan inşallah

ben bayıldım..
iç açan renkler..
ve kare olduğu için de gayet orjinal bi kahvaltı takımı bence..

güle güle kullan canımmopuyorumnanaktan

benm pek tarzım deil ama sen kullancan yinede biraz daha araştır derim canım

içine sinmediyse biraz daha araştır fikir olabilir belki cnm sana bu benimki mesela

ama ben beğendim seninkinide çok şeker

ayy tatlım seninkine bayıldım ya harika ama aldığım yerde sadece kararca satılıyor model değişikliği yapabilirim bilmiyorum ya annemde çok beğendi ama ben çok kafaya takarım böyle şeyleri (

ben çok beğendim, çok hoş görünüyor ama içime sinmedi illa değiştiricem diyorsanda tercih senin canım.

hayat yorumun için sağol canım başka başka modeller görünce fikrim değişiyor birazda o yüzden bakmamaya karar verdim

yorum yapan herkese teşekkür yok demek:sinifsinif:

güle güle kullan canım ama tam içine sinmesini istiyorsan biraz daha araştır.. zevkine göre daha güzel modeller bulursun.

merhaba.. kahvaltı takımını ben beğendim açıkçası hatta aynısını karaca'dan görümcem aldı çeyizi için.. güle güle kullan a.s.

bencede cok guzel ipitek kafana takma bence, çok hoş huzur veriyor resimlerine bakınca. ama illede içine sinmediyse sinoplu arkadaşımın gösterdiklerinede bakabilirsin, schaferin kahvaltı takımlarıda cok kalitelidir.

cnm ben beğenmedim seninde içine sinmediyse değiştir bence...
sinopli57 arkadaşımızın ekledikleri çok hoş mesela onlara benzer bi takım vardır karaca da muhakkakboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…