- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Özgüven havalarda ucuyorda sonuç alınmıyor yahu
katılmak bile buyuk cesaret sen bunu başarıyorsun oda yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özgüven havalarda ucuyorda sonuç alınmıyor yahu
Ay ben oy almamisim neyseki başka favorilerim var uzulmeyecegim bu seferBaslamissssss bir oy aldim tamam ölsemde gam yemem
Çok eğlenceli çünkü, bi de kilo çizelge hayalim var yaradan biliyor ulaşınca sıkılacagım almami istemiyor
katılmak bile buyuk cesaret sen bunu başarıyorsun oda yeter
kilo çizelgesi de mi varmışÇok eğlenceli çünkü, bi de kilo çizelge hayalim var yaradan biliyor ulaşınca sıkılacagım almami istemiyor
Nananais sen gerçekten 24 kilomu verdinÇok eğlenceli çünkü, bi de kilo çizelge hayalim var yaradan biliyor ulaşınca sıkılacagım almami istemiyor
24 kilo 100 gramNananais sen gerçekten 24 kilomu verdin
Siz zayıflar bilemezsiniz var tabi kikilo çizelgesi de mi varmış
24 kilo 100 gram
Kaç ayda verdin bu kiloyu24 kilo 100 gram
He 100 gramı da var yaniHelal olsun ne diyeyim,ben 5 kilo veremezken hayranım senin gibi azimli insanlara.Eeee madem öyle buralara gelip Kemal Sunalın camdan tavuğa ekmek bandırdığı gibi bakıp bakıp nefsini mi köreltiyorsun,ne işin var bacım24 kilo 100 gram
ah ah keske zayıf olsammSiz zayıflar bilemezsiniz var tabi ki
He 100 gramı da var yaniHelal olsun ne diyeyim,ben 5 kilo veremezken hayranım senin gibi azimli insanlara.Eeee madem öyle buralara gelip Kemal Sunalın camdan tavuğa ekmek bandırdığı gibi bakıp bakıp nefsini köreltiyormusun,ne işin var bacım
10 ekimden beri buradaki cuma yarislarindayim. seabahar ablamizin kontrol ettiği cuma yarışlarında 7.takimdayim. Eh bende birazda azim var, başladım hiçte birakmadim. Üst bedenim 48 alt bedenim 44 du. Şimdi altta üstte 42
nasıl
ne şekil
ne zaman
kız harbı nasıl verdın
5 ayı biraz geçtiKaç ayda verdin bu kiloyu
ne güzel ya keşke benımde şu basenler gitse10 ekimden beri buradaki cuma yarislarindayim. seabahar ablamizin kontrol ettiği cuma yarışlarında 7.takimdayim. Eh bende birazda azim var, başladım hiçte birakmadim. Üst bedenim 48 alt bedenim 44 du. Şimdi altta üstte 42
Valla tebrik ediyorum seni ve azmini,ben her pazartesi başlayıp salı bitirenlerdenim maalesef5 ayı biraz geçti
Hmm sana o 100 gr ne demek anlatayım öncelikle. 98 kiloda olan biri için 75 ile 74.9 arasında o kadar fark var ki. 75 te çok kilolu olurken, 74.9 da biraz kilolu kısma geciyorsun.He 100 gramı da var yaniHelal olsun ne diyeyim,ben 5 kilo veremezken hayranım senin gibi azimli insanlara.Eeee madem öyle buralara gelip Kemal Sunalın camdan tavuğa ekmek bandırdığı gibi bakıp bakıp nefsini mi köreltiyorsun,ne işin var bacım
Maşaallah bayağı iyi vermişsin darısı başıma inşaallah5 ayı biraz geçti
Maşaallah bayağı iyi vermişsin darısı başıma inşaallah