Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
He 100 gramı da var yani:KK48:Helal olsun ne diyeyim,ben 5 kilo veremezken hayranım senin gibi azimli insanlara.Eeee madem öyle buralara gelip Kemal Sunalın camdan tavuğa ekmek bandırdığı gibi bakıp bakıp nefsini köreltiyormusun,ne işin var bacım:KK70:
:KK70::KK70::KK70:

yamukprenses belkı nefsını böyle körletıyor :p

:KK57::KK57::KK57:

nasıl
ne şekil
ne zaman
kız harbı nasıl verdın:KK9::KK9::KK9:
10 ekimden beri buradaki cuma yarislarindayim. seabahar ablamizin kontrol ettiği cuma yarışlarında 7.takimdayim. Eh bende birazda azim var, başladım hiçte birakmadim. Üst bedenim 48 alt bedenim 44 du. Şimdi altta üstte 42 :oops::oops:

10 ekimden beri buradaki cuma yarislarindayim. seabahar ablamizin kontrol ettiği cuma yarışlarında 7.takimdayim. Eh bende birazda azim var, başladım hiçte birakmadim. Üst bedenim 48 alt bedenim 44 du. Şimdi altta üstte 42 :oops::oops:
ne güzel ya keşke benımde şu basenler gitse:mad:

He 100 gramı da var yani:KK48:Helal olsun ne diyeyim,ben 5 kilo veremezken hayranım senin gibi azimli insanlara.Eeee madem öyle buralara gelip Kemal Sunalın camdan tavuğa ekmek bandırdığı gibi bakıp bakıp nefsini mi köreltiyorsun,ne işin var bacım:KK70:
Hmm sana o 100 gr ne demek anlatayım öncelikle. 98 kiloda olan biri için 75 ile 74.9 arasında o kadar fark var ki. 75 te çok kilolu olurken, 74.9 da biraz kilolu kısma geciyorsun.
Yeme kısmına gelince, diyet yapıyor olabilirim ama yemek yemeyi de çok severim :KK66: ilk işim nefs koreltmekti. Kendimi tutmayı da öğrendim. 5 ayı aşkın tatlı agzima sürmedim ama bugün oglen den sonra yiyeceğim.:KK68:

X