Benim meyveler döküldü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim meyveler döküldü
Öğleyin arkadaşa sıfır verdim de,misilleme yapıyor.
Plan yapıyor olman bile bizim için çok önemliBu kategori olmaz başka kategoride yakalarızValla bende bekliyorum ama olmuyor.1 haftadır yarın yaparım diyorum,hep kalıyor.Bu gidişle olmayacak galiba.Menüm bile kaç kere değişti.
Tamam ,bu kategori olmasın,bir dahakine katılayım benPlan yapıyor olman bile bizim için çok önemliBu kategori olmaz başka kategoride yakalarız
Saz arkadaşlarım ellerinde sazlarıyla bekliyorlar.Onlara ne diyeceğizTamam ,bu kategori olmasın,bir dahakine katılayım ben
Ortalamamı etkilemediÖğleyin arkadaşa sıfır verdim de,misilleme yapıyor.
Olur mu öyle cık cık cık 13 uğursuz 14.üncü tarifi yapacakPlan yapıyor olman bile bizim için çok önemliBu kategori olmaz başka kategoride yakalarız
Ortalamanı etkilememiş ama psikolojini etkilemiş.Bak unutmamışsın beni.Ortalamamı etkilemedi
14. tarifi kimse yapmıyor, bekliyorlarOlur mu öyle cık cık cık 13 uğursuz 14.üncü tarifi yapacak
Denk geldi gol olduOrtalamanı etkilememiş ama psikolojini etkilemiş.Bak unutmamışsın beni.
De ki,arkadaşlar zaten 13 kişisiniz,birde ben olacağım 14 kişiyiz.Deynepte olmasın,ne olacak ki,yazık değil mi Ona deSaz arkadaşlarım ellerinde sazlarıyla bekliyorlar.Onlara ne diyeceğiz
Çünkü 14 ün kısmetini kapadı14. tarifi kimse yapmıyor, bekliyorlar
O zaman ben katılmıyorum benim yerime sen katılabilirsinDe ki,arkadaşlar zaten 13 kişisiniz,birde ben olacağım 14 kişiyiz.Deynepte olmasın,ne olacak ki,yazık değil mi Ona de
Yok canım ayıp olur ,sen varken benim ne haddime.O zaman ben katılmıyorum benim yerime sen katılabilirsin
Ben çok katıldımSenin bu heyecanı yaşaman için kendimi feda ediyorumYok canım ayıp olur ,sen varken benim ne haddime.
Deynep, sende Çerkezlik var mıYok canım ayıp olur ,sen varken benim ne haddime.
Sen Nevoştan büyüksün,önce sen,su küçüğün sofra hazırlması büyüğünUydumu kızlar bir tepki verinYok canım ayıp olur ,sen varken benim ne haddime.
Tamam işte çok katılmışsın,kıdemlisin.Halkın senden öğreneceği çok tarif var.Benim pişime mi kaldılarBen çok katıldımSenin bu heyecanı yaşaman için kendimi feda ediyorum
Çok haklısın Prenses'cimBüyüklerime her zaman saygı gösteririm bilirsinSen Nevoştan büyüksün,önce sen,su küçüğün sofra hazırlması büyüğünUydumu kızlar bir tepki verin
Ben tariflerimi 3 yıldır sürekli ekliyorum zatenBıktılar benden yeni kişiler görmek istiyorlarTamam işte çok katılmışsın,kıdemlisin.Halkın senden öğreneceği çok tarif var.Benim pişime mi kaldılar