Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Oyyy bebem oğluşunmu olacak,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.:anneadayı::emir_bebek::KK200::KK60:Yengeç burcu olacak değil mi,benim kardeş burç:KK200:

İşte bende tam öyleyim Nevresteciğim,tam kelimesi bu ''huzursuz''Elimi kolumu nereye atacağımı bilemiyorum şuanda.

Tabiiki farkettim Nurcuğum,birkaç gündür yoktun:KK60:

Brunella Brunella nasılsın canım:KK3:
:KK37:
Benimde yakın sayılır,tırlatmama az kaldı yani:KK70:
Allah kolaylık versin canım:KK200::KK60:

Brunella Brunella :KK3::KK3:

Oyyy bebem oğluşunmu olacak,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.:anneadayı::emir_bebek::KK200::KK60:Yengeç burcu olacak değil mi,benim kardeş burç:KK200:

İşte bende tam öyleyim Nevresteciğim,tam kelimesi bu ''huzursuz''Elimi kolumu nereye atacağımı bilemiyorum şuanda.

çokk sağol dostumm, evet Allahın izniyle yengeç, işin garibi bende yengecim :-) ...

bu arada senin boreğin açılışını yapcam inşllh

İyiyim yamuk prensesciğim :KK36:
Sen nasılsın :KK37:

çook sağol canm dostumm.. Valla sizin sofraları gorunce urktum, umarım bnde oyle bişi ortaya çıkarabilirim :-) çok heves ettim..
eğer başarılı olursam bi grup misafirim daha var onlarıda kahvaltıya alırım :rolleyes:

Alasini yaparsin canim :KK19: Senin sepet pogacani unutmadim daha :kk77:
Hamis halinle fazla da yorma kendini canim benim :KK60: Kahvalti dedin mi cesit bol , keske yapmisken yarismaya da ekelyebilsen eskiden.oldugu gibi :KK19:

çokk sağol dostumm, evet Allahın izniyle yengeç, işin garibi bende yengecim :-) ...

bu arada senin boreğin açılışını yapcam inşllh
Yengeçlerle çok iyi anlaşırım,ikimizde su gurubuyuz,ben de Akrebim:KK53:İkizlerle de anlaşırım,koçlada,balık ve boğaylada,geriye ne kaldı:KK70:

Her yapıcam diyene ant gibi söylemeden geçmediğim şeyi sana da söylemezsem çatlarım,sosunu bol koy,yetmezse yumurtalı sos ölçüsünü yarıya indirgeyerek tekrar hazırla.Bir de istersen peyniri her yufka arasına da koyabilirisn canım.Yaparsan rica etsem fotoğrafını çekip bize de gösterirmisin:KK200:

Sagol canim :KK19: Yakin arkadas gibiyiz hepimiz , yokluklar illa ki hissediliyor.Sizler benim icin cok degerlisiniz :KK60:

X