- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deynep katılmazsa katılmayacağımNevreste sende katılacak misin?
Aaa gerçekten miDeynep katılmazsa katılmayacağım
Evet herşey deynep'e bağlıAaa gerçekten mi
Ben senin sofrani çok merak ediyorum madalyaların hepsi yemek yarismasından mi
Evet herşey deynep'e bağlı
Ben daha önceki kahvaltı sofralarına katılmıştım onu göstersem olmaz mı
Evet 2 si yemek yarışmasındanİki madalyada et yemekleri kategorisinden
Evet benim sofra kahvaltı sofralarını aratınca çıkıyor..Haklısın bayağı eski oldu..Valla Google amcada ararken kahvaltı sofraları diye senin sofranı ozaman gördüm ama ıstunden bayaa geçtmiş.2016 model bir sofra lazım.deynep pişi yapacakmiş.tarifş hazırmiş
Evet benim sofra kahvaltı sofralarını aratınca çıkıyor..Haklısın bayağı eski oldu..
Eşim bu ara çok yoğun çalışıyor ,uygun bir zaman yakalayabilirsem katılabilirim..
Ben sofrasını görmeden inanmam
Yaptıklarımı eşim olmazsa kim yiyecekBizim evde sofradakileri o silip süpürüyor3 gun kaldi.esinle ne alakasi var anlamadim yoksa sofrayi eniste mi hazirliyor
Yaptıklarımı eşim olmazsa kim yiyecekBizim evde sofradakileri o silip süpürüyor
Bu ara çok yoğun pek bitecek gibi değilAma ayarlamaya çalışacağımTez vakitte isleri biter insallah
Sen bu işi öğrendinBana bile gaz vermeye başladınSen yaparsin aslansin kaplansin halledersin.
Eee idolum sensin❤Sen bu işi öğrendinBana bile gaz vermeye başladın
Biraz daha devam edersen mutfağa koşacağımEee idolum sensin❤
Nur'cum ne yapıyorsunSende oyle canim benim
Kalkacağım ama pazara gideceğim birazdan.Kafamda tam olarak ne yapacağıma karar vermesemde birşeyler düşündüm.Hiç fikir konusunda tavsiye vermedin bana Kazen ne diyorsa bana söylesin,araya aracı koymasın.
Biraz daha devam edersen mutfağa koşacağım
Nur'cum ne yapıyorsun