Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Aaa gerçekten mi:-)
Ben senin sofrani çok merak ediyorum madalyaların hepsi yemek yarismasından mi:-)
Evet herşey deynep'e bağlı:-)
Ben daha önceki kahvaltı sofralarına katılmıştım onu göstersem olmaz mı:KK45::KK48:
Evet 2 si yemek yarışmasından:KK66:İki madalyada et yemekleri kategorisinden:KK45:

Evet herşey deynep'e bağlı:-)
Ben daha önceki kahvaltı sofralarına katılmıştım onu göstersem olmaz mı:KK45::KK48:
Evet 2 si yemek yarışmasından:KK66:İki madalyada et yemekleri kategorisinden:KK45:

Valla Google amcada ararken kahvaltı sofraları diye senin sofranı ozaman gördüm ama ıstunden bayaa geçtmiş.2016 model bir sofra lazım.deynep pişi yapacakmiş.tarifş hazırmiş:-):-)

Valla Google amcada ararken kahvaltı sofraları diye senin sofranı ozaman gördüm ama ıstunden bayaa geçtmiş.2016 model bir sofra lazım.deynep pişi yapacakmiş.tarifş hazırmiş:-):-)
Evet benim sofra kahvaltı sofralarını aratınca çıkıyor..Haklısın bayağı eski oldu..:KK48:
Eşim bu ara çok yoğun çalışıyor ,uygun bir zaman yakalayabilirsem katılabilirim..:KK19:
Ben sofrasını görmeden inanmam:-)

Evet benim sofra kahvaltı sofralarını aratınca çıkıyor..Haklısın bayağı eski oldu..:KK48:
Eşim bu ara çok yoğun çalışıyor ,uygun bir zaman yakalayabilirsem katılabilirim..:KK19:
Ben sofrasını görmeden inanmam:-)

3 gun kaldi.esinle ne alakasi var anlamadim yoksa sofrayi eniste mi hazirliyor:KK70:

Kalkacağım ama pazara gideceğim birazdan.Kafamda tam olarak ne yapacağıma karar vermesemde birşeyler düşündüm.:KK64:Hiç fikir konusunda tavsiye vermedin bana :pKazen ne diyorsa bana söylesin,araya aracı koymasın.:KK53:

Kazen duymasin banlar haee :KK30:
Sen sincik pazarina gitmisindir ,malzemerini de almisindir ooh misler gibi :KK36: Hadi.bakalim yarina sofrani 9 gozle bekliyoruz :rolleyes: :KK71:

X