Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Amaaan.Ucunda ölüm yok ya,yetişmezse katılmam.14 kişi birde Nevreste katılacak 15 kişi yeter.Millete de yazık ,zorlanmasınlar,seçenek az olsun:KK53:
kız daha 4 gün var neresi yetişmeyecek,şimdi başlasan yarın sabaha yine biter:KK70:

Geçen gün dediğim gibi,filmlerdeki gibi salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil diye diye bitereceksin günleri.:KK12:

kız daha 4 gün var neresi yetişmeyecek,şimdi başlasan yarın sabaha yine biter:KK70:

Geçen gün dediğim gibi,filmlerdeki gibi salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil diye diye bitereceksin günleri.:KK12:
Bitsin ne olacak.Yarışanların canı sağolsun.(benim de)Çok sevgili ,değerli,mükemmel,becerikli,anlayışlı,şefkatli 14 arkadaş yetiştirdi.Bana da hoşgörülü davranırlar.:KK53:

Deynepcim sanırım yapamıycam zaman sorunum var :KK43: . sofralarda çok iddalı zaten benim sucuk yumurta yer bile bulmaz :-).ben zaten iddalı katılmayıda düşünmüyordum , son katılım ne zamandı ?
20 Mart son katılım.Hep bu iddialı sofralar yüzünden zaten milletin gözü korktu.Ne vardı sanki bu kadar özenecek değil mi?:KK12:

:-). Ay deynebin buna bahanesi nedir bilnemde ben hergüne bahane değil gerçek yogunluk sıralaya bilirim :-).

X