Evet çok ama çok hakediyorO zaman serbetli tatlilar daha cok hakkediyor sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok ama çok hakediyorO zaman serbetli tatlilar daha cok hakkediyor sanki
Evet çok ama çok hakediyor
Ayy şerbetli tatlılar olsun, sonuncu olsamda ne yapacağım belli zaten
Hadi bakalımO zaman benim oyum simdiden serbetlilere gitti bile nevosum
- - Yarışma kategorisi : Kahvaltı sofraları
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir, yakalarsam deşifre ederim !
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Kahvaltı sofraları + sponsor ürün şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 1 Mart 2016
En son başvuru tarihi : 20 Mart 2016
Oylama başlama tarihi : 20 Mart 2016
Oylama bitiş tarihi : 31 Mart 2016
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
*Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.İlk üçe giren yarışmacılara pro kart hediye edilecektir.
Oylamada kriterler ;
Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
Doğru ölçü kullanılmalı.
Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Hayır geç kalmadınızBen başvurmak istiyorum inşallah geç kalmamışimdır.
Nasıl başvuracağım kusura bakmayın bilmiyorum .bir sorunum var detayları anlatıp fotoğraf cekemeyecegim olur mu ki kızım küçük olduğu için zor olur sadece kahvaltı sofrasını çekersen olur mu ? Acaba? ??şimdiden teşekkür ederim.Hayır geç kalmadınız
20 Mart gece 00:00'a kadar katılabilirsiniz
Detayları eklemeniz gerekiyor sadece kahvaltı sofrasını kabul edemiyoruzNasıl başvuracağım kusura bakmayın bilmiyorum .bir sorunum var detayları anlatıp fotoğraf cekemeyecegim olur mu ki kızım küçük olduğu için zor olur sadece kahvaltı sofrasını çekersen olur mu ? Acaba? ??şimdiden teşekkür ederim.
Detayları eklemeniz gerekiyor sadece kahvaltı sofrasını kabul edemiyoruz
Masanızda olan sunumlardan birinin veya ikisinin detaylı tarifini eklemeniz gerekiyor...
Şu an yarışmadan olan tariflerimizi inceleyebilirsiniz..Bu adaylarımızdan biri
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ucuklu-menemen-pakmaya-sponsorlugunda.912387/
Diğerleri için
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Rica ederimÇok teşekkür ederim :)
Bize kahvaltı sofrası hazırlıyordurtolin nerelerdesin chefim
74 e yaklaştım, tatlı da yiyeceğim herşeyi de yiyeceğim. Zaten nisana kadar daha da zayiflarimSen.diyette degilmiydin nanam Lokma falan Yoksa diyet lokma mi yapcan
Uykum geldi.Sarmaya gelemem de ,yemek için yardıma gelirimTembel ,akşama kadar ne yapıyordun da bu saate bıraktın?Eki Görüntüle 1797007 Yardıma gelın kızlar canlı yayın bıtıremedım 2 saattır
Sabah yemek ıcın sardım bakınız hemde beyaz lahanalıUykum geldi.Sarmaya gelemem de ,yemek için yardıma gelirimTembel ,akşama kadar ne yapıyordun da bu saate bıraktın?
Maşallah size BeniSabah yemek ıcın sardım bakınız hemde beyaz lahanalı
Eki Görüntüle 1797012
Bunlar buzlaga ıkıde mınnosum var daha napım
Tesekkur ederım ah ah ıste kımın tembel oldugu ortada@deynepnazMaşallah size Beni
deynepnaz altı üstü sabah bi kahvaltı hazırlayamaz şu yarışma için, bak sen gece gece sarma yapıyosun