Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Evet onlardanım:KK47::KK48:
Bende spor yapıyorum ama haftada 3 gün hergün yapmıyorum..:KK49:Sizin hareketleriniz var ondan yanaşmadım:KK19:Ama takipteyim:oops:
Bende hırs yaptım gidecek:63:

Hareketler olduğu için yanaşman lazım asıl. HeM liste falan olduugu için mecburiyetten yapıyorsun. :KK45:

Sadece hırs yaparak olmuyor canım hareket lazim:KK49::KK49:

Basenler canım:oops:

Canım haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum.Birde sizin hareketleri yapmam zor olur diye yanaşmadım:KK48:

Spor salonuna gidorsun. Hm o zaman bizim hareketleri de gitmediğin günler de yap. :KK49::KK49:

Ben iyice hırs yaptım aanam yıllardır benimle oldukları yeter artk başka kapıya :KK53::KK53:

Basenler canım:oops:

Canım haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum.Birde sizin hareketleri yapmam zor olur diye yanaşmadım:KK48:
Super cnm super devam :KK74:Lcarnitine destegi al derim saglik sorunu yoksa.ben kasim 15 gibi basladim neredeyse haftanin 5 gunu yuruyrm hedyere ya bisikletle ya yuruyerek gidiyrm gunde 19 km yurudugum bile oluyor 6 kg verdim 42 bedende 40 dustm.simdi 38 beden dogru ilerliyrm insallah inceldikce kiyafetler buyuk geldikce daha gaza geliyrm:KK70:suan buyum pantolonlarm buyuk oluyor beli bakla cikiyor karnimda yavas yavas:KK70::KK70:simdide olsa ne yenirdi

Super cnm super devam :KK74:Lcarnitine destegi al derim saglik sorunu yoksa.ben kasim 15 gibi basladim neredeyse haftanin 5 gunu yuruyrm hedyere ya bisikletle ya yuruyerek gidiyrm gunde 19 km yurudugum bile oluyor 6 kg verdim 42 bedende 40 dustm.simdi 38 beden dogru ilerliyrm insallah inceldikce kiyafetler buyuk geldikce daha gaza geliyrm:KK70:suan buyum pantolonlarm buyuk oluyor beli bakla cikiyor karnimda yavas yavas:KK70::KK70:simdide olsa ne yenirdi
Maşaallah bayağı vermişsin canım:KK19:Darısı başımıza inşaallah:KK19:Tabi kilolar gittikçe insan hırslanıyor:KK73:
Bende 5-6 kilo versem yeter:KK48:

Diğer günler için kabul ederseniz gelebilirim:KK45:Ama hergün yapamam:KK48:
Biz uzun zamandır birlikte değiliz yeni oluştu:KK47:Gitmesini istiyorum:KK12:
Seve seve ederiz nevos:KK200:

Çok iyi ağırlama o zaman valla gitmez kalır sende. Zaten yemekleri de güzel yapıyorsun yayılır kalır snde:KK53:

Canım daha bir ay olmadı:KK66: İlk ay pek birşey beklemiyorum.Devam edince faydasını göreceğim inşaallah:KK19:Vaktin varsa sende git canım iyi oluyor:KK19:
vaktim var canim yeni bir ise girene kadar evdeyim simdilik 2 ay kdar evde durmayi istiyorum oglumu gecen yuzmeye yazdirdim bende spora yzildim bu pazartesi baslicam bakalim

X