- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok 39,5 ben kkda büyüdüm 32 imde tanıştım yavrular ilkokula gidiyordu o vakitler şimdi üni . liseli oldularBen yaşımdan sahiden memnunum20li yaşlarda olmayı hiç istememO yılları bir daha yaşayamamAma 40tan sonra ne olur bilmiyorum
Senin yaş 40 mı yoksa
Maşallah
Hedefe varmanız dileğimle..
Oooo daha 40'a varmışYok 39,5
Nasıl diyet uyguluyorsun
Bende 68 kiloyumDesene seninle kilodaşız.Bende 69 ile 70 arasında gidip geliyorum ama ben 5 kilo fazlalığım var sanıyordum.55 çok az olur yav
İyi geceler canimHanımlar ben kaçar herkese iyi geceler.
Külliyen yalan resimleri 50 kilo duruyor kakaomBende 68 kiloyum
Hayırlı gecelerHanımlar ben kaçar herkese iyi geceler.
Gel seni de cuma yarışlarına alalımBende 68 kiloyum
Kız ben mezun oldugumda sen ilkokuldaydın cadı bırakda az yiyim 25 senedir diyet yapıyom .Hiç diyet yapma hep yiiii hep yiiiii vallaha yetisecegim, sizden önce mezun olacağım
Değil kuzum yaaaa balık etli oldum çıktımKülliyen yalan resimleri 50 kilo duruyor kakaom
MaşaallahBende oğluma hamileydim üye oldum kk'yaOğlum ana sınıfına gidiyorYıllar nasıl geçiyorYok 39,5 ben kkda büyüdüm 32 imde tanıştım yavrular ilkokula gidiyordu o vakitler şimdi üni . liseli oldular
Oğlumu yüzmeye yazdirdim mayısta başlıyoruzgitsin bu kilolarGel seni de cuma yarışlarına alalım
Sağlıklı besleniyorum, abur cubur yok. Pasta borek yok balık var tavuk var, sebze yemekleri, kuru baklagiller, kuru yemişler..Nasıl diyet uyguluyorsun
Hoşgeldin Vuslat'cım nasılsınHayırlı akşamlar
Hoşgeldin vuslatimHayırlı akşamlar
İnşaallah istediğin kiloya ulaşırsınSağlıklı besleniyorum, abur cubur yok. Pasta borek yok balık var tavuk var, sebze yemekleri, kuru baklagiller, kuru yemişler..
6 öğün alıyorum. Diyetisyenimin listesi dışına çıkmam hiç, su boregimi bile yemedim
Hoşbuldum Nevoşum İyiyim canım, sen nasılsınHoşgeldin Vuslat'cım nasılsın