- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Sağol canım Benim daha çok ağrılarım artıyor, polene alerjim var sadece canımGeçmiş olsun canımSeninde allerjin var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım Benim daha çok ağrılarım artıyor, polene alerjim var sadece canımGeçmiş olsun canımSeninde allerjin var mı
gelecek tahmini gaybdır inanmam fakat Gökyüzünün doğum anındakı ve sonrasındaki zamanda kişiye etkisine inanırımİnsanların boy ve kilosu anne baba dna ları ile ilgili, hormonlar ile ilgili, ama inan bazı şeyler doğduğumuz ay, gün saat ile çok alakalı.. Yükselenine bir bakmanı öneririm. Mesela yükselenin karakter ve fiziksel görünümünü araştır.. Kesinlikle çoğu şeyi farkedersin.. Örnek sen su gurubusun ama belki yükselenenin hava yada ateş olabilir.. Şans konusu kader, kader konusu bilinmez, ama gündelik şans işleri gezegenler ile ilgilidir.. Kaderimiz ile gezegenler arasındaki bağlantılı olduğunu düşünülür, zaten kutsal kitaplarda geçer bu konu..
Yuruyus yapıyordum 1 haftadır b fit e basladim. Çok kiloluyken spor sakıncalı daMaşaallah ne güzelSpor yapıyor musun
Sakin erteleme, o 4 5 kilo 10 kiloya bile çıkarBenimde 4-5 kilo vermem lazımAma tam anlamıyla diyete başlayamıyorum
Oda bu mevsimde artıyorÇocuklar nasılSağol canım Benim daha çok ağrılarım artıyor, polene alerjim var sadece canım
Yuruyus yapıyordum 1 haftadır b fit e basladim. Çok kiloluyken spor sakıncalı da
Bende 3 haftadır spora başladım.Birazda dikkat ediyorum.Ama çokta sıkmıyorumBiraz daha sıkı yapabilsem çabucak kurtulacağımSakin erteleme, o 4 5 kilo 10 kiloya bile çıkar
Benimde burnum kaşınmaya başladıPolen dedim gözlerim kaşınmaya başladı
Maalesef İyiler canım, çok şükür Ortanca kızım grip oldu, diğerlerine bulaşmasın diye karantinaya mı alsam diye düşünüyorum:)) Senin kuzular nasılOda bu mevsimde artıyorÇocuklar nasıl
Seni de 7. Takıma alalımBende 3 haftadır spora başladım.Birazda dikkat ediyorum.Ama çokta sıkmıyorumBiraz daha sıkı yapabilsem çabucak kurtulacağım
Psikolojik etkileniyor bünyeBenimde burnum kaşınmaya başladı
Geçmiş olsun canımNe yaparsan yap bir şekilde bulaşabilir,umarım bulaşmadan atlatırsınızMaalesef İyiler canım, çok şükür Ortanca kızım grip oldu, diğerlerine bulaşmasın diye karantinaya mı alsam diye düşünüyorum:)) Senin kuzular nasıl
Aslında fena olmaz ama ben size yetişememSonra takımınızı mahçup ederimSeni de 7. Takıma alalım
Aynen öyle oluyorPsikolojik etkileniyor bünye
Biseycik olmaz, grubumuzun havası olur. Nur ile kakao baciyi da aldık mi kimse önümüzde duramazAslında fena olmaz ama ben size yetişememSonra takımınızı mahçup ederim
Sağol canım, size de geçmiş olsunGeçmiş olsun canımNe yaparsan yap bir şekilde bulaşabilir,umarım bulaşmadan atlatırsınız
Benimde kızlardan biri grip oldu hatta son birkaç saattir biraz arttı umarım bulaştırmadan çabucak atlatırız
Nur'un ihtiyacı yokMaşaallahBiseycik olmaz, grubumuzun havası olur. Nur ile kakao baciyi da aldık mi kimse önümüzde duramaz
Haklısın ufaklık huysuzlaşırUmarım bulaşmaz..Sağol canımSağol canım, size de geçmiş olsun
Büyükler kendilerini idare ediyor da, küçüğü grip olunca çok huysuz oluyor Bitki çayları içiriyorum, hemen geçer İnşaAllah.
Nur'un ihtiyacı yokMaşaallah
Vuslat'ı hiç alamayızKendisi ''0'' sıfır beden