- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Daha önce başkasına atmıştın,ben kopya çektim girdim,gerçek adını bile öğrendim.Yemeklerin bir kenara köyüne bile bayıldım.dur atayım canım daha bir ay kadar oldu hesap açalı hemen hemen buradakilerin aynısı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce başkasına atmıştın,ben kopya çektim girdim,gerçek adını bile öğrendim.Yemeklerin bir kenara köyüne bile bayıldım.dur atayım canım daha bir ay kadar oldu hesap açalı hemen hemen buradakilerin aynısı canım
Ben hain plan yapmıştım aslında.Gelir gelmez siyasete davet ettim.Bir banlanınca 5 gün olmuyor,dayanamaz yazar ban alır dedim ama olmadı.Karadeniz kızı boş duracak değul da.Sakın söyleme Kakao ve Ben 'e aramızda kalsın
Al sana konuSen herkesi deynepnaz mı sandın.Karadeniz kızı boş durur muRica ederim kakaocuğum ne demek,gerçekleri yazıyorum,gel bende öpeyim seniSen bana özelden instegram adresini atsana bakayım senin yemeklerine
Eeeee ne zaman katılıyorsun yarışmaya,boş durmamışsındır eminim,hani nerede konu
Dedi yarışmayı birinci tamamlamaya en büyük adaylardan olan nuryolu
Sosis mi pancake mi de bakayım bana
Hâlâ konuşuyor bak, 20 si gelsin de bi yüzün kizarsin. Kurmuş masayı yapmış sıra sıra pancake hâlâ 4. olursam sevinirimmiş, asıl biz dördüncü olursak amuda kalacağız
şey kem,küm kime yapıyoruz hain planları benide alın yapalım haiin planlarr
Ben hain plan yapmıştım aslında.Gelir gelmez siyasete davet ettim.Bir banlanınca 5 gün olmuyor,dayanamaz yazar ban alır dedim ama olmadı.Karadeniz kızı boş duracak değul da.Sakın söyleme Kakao ve Ben 'e aramızda kalsın
atar tabi o panckeklerin hali nee o kurdelelar onlara bakarken gözüm seyirdi .seyirdi durdu..o sofra o masaGorcez kacinci olmagimi 4 cu olursam sevinirim bu yarismada Rakiplerim cok guclu Sen o sosisliden sonra hala bana laf atiyon bi de
sağol canım evet köyümüz güzeldirr..Daha önce başkasına atmıştın,ben kopya çektim girdim,gerçek adını bile öğrendim.Yemeklerin bir kenara köyüne bile bayıldım.
GEL,GEL,GEL masanla gel sofranla gel benicimBende geleyim mi?
ahh nana o varya bir katılıyor canım çat,çat alıyor madalyaları bu @Be_Ni_1012 arkadaş eklesin bişi ağzımız açık eklediklerine bakıyoruzBacım sen hangi ara 3 madalya kazandın
ayyy hadi katılın çok meraklardayımm.. takibindeyimm..Benim gözümde bir ilk uç oluştu bile
Ama olsun pazar günü bende güzel bir tarifle katılacagım
o siyaset ömrümü yedi girmeyecem oraya daha gerçi hiç bellide olmuyor tutuyor Oflu damarım.. sonra gelsin banlar..Ben hain plan yapmıştım aslında.Gelir gelmez siyasete davet ettim.Bir banlanınca 5 gün olmuyor,dayanamaz yazar ban alır dedim ama olmadı.Karadeniz kızı boş duracak değul da.Sakın söyleme Kakao ve Ben 'e aramızda kalsın
Durmazdaa çocukta yapar kariyerde masada hazırlar sonra girer siyasete ÇENESİDE durmaz yer banları ah ah bu muneyi kandıramadım gitti.. beni görmese banlamasa ..Al sana konuSen herkesi deynepnaz mı sandın.Karadeniz kızı boş durur mu