- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Çok geçmiş olsun canım,geçen sene tam bu zamanlar bende aynı senin gibi oldum,hatta 1 ay sürdü,tek tedavisi bol bol uyumak dinlenmek,naneli şeker al at ılık suyun içine iç,geçmiş olsun tekrar.Sağol canım geçmiyor 1haftadır yatıyorum koku almıyor burnum : (
@Kakao ve Ben gelir kesin ,dayanamaz o.da benm gibi
@beni_10_12 de gelir bence
@rabia01 de gelcem dimisti
Munzevi Zencefil te gelir bence dimi dombikcim
deynepnaz zaten gelcek
@tolin de yumurtalari eve getirebilirse katilir belki
@yagmurun _kizi da bebisinden firsat bulursa gelcekmis
pinoli yide birileri kandirmis :KK63 ,ikna.olursa o da gelir
Benim bildigim bu kadar
Başak burcunda da bisiler oldu mu pekiSu ara iyi seyler duymaya ihtiyacim var
Teşekkür ederim ♡♡♡Munzevi Zencefil bebişe de sana da çok geçmiş olsun
Kızım bronşit oldu bende ondan kaptım sanırım
Daha ne olsun basbayağı yarışmacı toplamışız,gidişat iyi iyiEvet @Kakao ve Ben i bende çok merak ediyorum,kesin dönünce konu açar,onun da yemeklerineve sunumuna bayılıyorum. İntegramı mı var onun,versene özelden adresi ekleyeyim,yada neyse gelince ben kendim isteyeyim
Ağustos 24Evet canim ,21 eylulluyumPeki sen
InşallahCok gecmis olsunBronsit insani me hale getiriyor cok iyi biliyorum ,Allah sifa versin insh sana ve bebisine Oglum da bu kiş once bronsit sonra zaturre oldu, hatirladikca icim geciyr resmen.İnsh hemen atlativerirsiniz canim
Ben her zaman av peşindeyimÖnce pusuya yatıp gözlemleyip sonra atağamı geçeceksin Memfis,ah seni gidi seniiii
Nevreste bakıyorum yine av peşindesin,kimi tuzağa düşürsemde yarışmaya soksam diye bakıyorsun
Bir kere @1bilinmeyen i ben kandırdımen son verdiğim gazla rüzgarı solladı,haftasonuna katılacak yarışmaya
Tamam tepinme katılmana izin veriyoruzYamuk görmesin mesajını geri silseni etiketlemedim ki aksini söyleme diye ,banane işte katılacaktın zaten
Dombiğim çok geçmiş olsunTeşekkür ederim ♡♡♡
Canım biraz rahatsızım yatıyorum
Sende mi rahatsızsın benim gibi.Ben yatamıyorum da az yatsam kızım uyku zamanı değil diye zorla geri kaldırıyor.Doğum günü dileğin için teşekkür ederimCanım biraz rahatsızım yatıyorum