Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Hiçte bileBilinmeyen zaten istiyordu katılmayı,madem gaz vermede ustasın Eses07 'e ver gazı ,O da katılsın
Eses07 canım benim nasılsın iyimisin bakiyim,kulakların çınladımı

Bak gördünmü deynepnaz , Brunella ne diyor,onu ben kandırdım,ben,benn,bennn,yamuk kandırdı hihihihi

Listeye Brunella , Eses07 , adra yı da ekle
Bugün benim doğum günüm.37 yaşına girdim.Bir sen kutlamadın.
Doğumgünün kutlu olsun canım,nice uzun ömürler dilerim,herşey gönlünce olsun

Ekledim canim ekledim Ne kadar kalabalik o kadar eglenceli
Kesinlikle Nurcuğum,zaten amaç buradaki hoş sohbetler
Grip olmuşum,hastalıkla boğuşuyorum.Bu halde bile buradayım,şimdi çıkacaktım seni bekledim,bir selam vereyim dedim.
Çok geçmiş olsun Deynepnazcığım,hem de doğumgününde hastasın öyle mi,bu iki kere kötü olmuşTam hastalık ayı,etrafımdaki herkes grip,sıranın bana gelmesini bekliyorum bende,çok ama çoook geçmiş olsun canım.Çok teşekkürederim ayrıca beklediğin için.

Başak burcunda da bisiler oldu mu peki Su ara iyi seyler duymaya ihtiyacim var
Valla daha çok başaklarda evlilik ile ilgili sorun varsa çözümü, yada eşlerin işleri ile alakalı sıkıntıların çözümü ile ilgili gelişmeler varmış.. Yani mal miras konuları yada iş değiştirme, yeni işe başlama konuları da çözüme doğru gidiyormuş.. Kazancı etkileyen olaylar varmış. Hakkınızda hayırlısı..
Hepimizin hayatında güzel şeyler olsun inşallah

Amin canim Hadi bakalim hayirlisi Guzel dusunmek ve guzel gormek lazim ki guzel olsun , insh hepimiz hakkinda en hayirlisi olur

Aynen canim Gunluk hayatin stresinden uzaklasiyor olmak ve keyifli vakit gecirirken yeni lezzetler ogrenmek en guzel hediye zaten

Daha ne olsun basbayağı yarışmacı toplamışız,gidişat iyi iyiEvet Kakao ve Ben i bende çok merak ediyorum,kesin dönünce konu açar,onun da yemeklerineve sunumuna bayılıyorum. İntegramı mı var onun,versene özelden adresi ekleyeyim,yada neyse gelince ben kendim isteyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…