Fırsat bulduğum ilk zamanda geleceğim fakat hastalıkla uğraşıyoruz kızım ve ben
Hiçte bileBilinmeyen zaten istiyordu katılmayı,madem gaz vermede ustasın Eses07 'e ver gazı ,O da katılsın
Bak gördünmüYok ben çekimserdim
Çünkü çaktırmadan diyet yapıyorum, birde 2 haftadır eşim iş yerine sabah 8 den öğlen 3 e kadar git gel yapıyor iş yoğunluğundan dolayı, normaldede hafta sonları eşim hazırlar beni uyandırırdı
Şimdi adama yeniden o eski şaşalı masaları hatırlatmak var işin ucunda
ListeyeKakao ve Ben gelir kesin ,dayanamaz o.da benm gibi
@beni_10_12 de gelir bence
@rabia01 de gelcem dimisti
Munzevi Zencefil te gelir bence dimi dombikcim
deynepnaz zaten gelcek
@tolin de yumurtalari eve getirebilirse katilir belki
@yagmurun _kizi da bebisinden firsat bulursa gelcekmis
@pinoli yide birileri kandirmis :KK63 ,ikna.olursa o da gelir
Benim bildigim bu kadar
Doğumgünün kutlu olsun canım,nice uzun ömürler dilerim,herşey gönlünce olsunBugün benim doğum günüm.37 yaşına girdim. Bir sen kutlamadın.
hahaha ayak seslerim geldi demek,ne yapıyorsunuz bakayımYamuk beğene beğene geliyor ,
Grip olmuşum,hastalıkla boğuşuyorum.hahaha ayak seslerim geldi demek,ne yapıyorsunuz bakayım
hahaha ayak seslerim geldi demek,ne yapıyorsunuz bakayım
Kesinlikle Nurcuğum,zaten amaç buradaki hoş sohbetlerEkledim canim ekledimNe kadar kalabalik o kadar eglenceli
Çok geçmiş olsun Deynepnazcığım,hem de doğumgününde hastasın öyle mi,bu iki kere kötü olmuşGrip olmuşum,hastalıkla boğuşuyorum.Bu halde bile buradayım, şimdi çıkacaktım seni bekledim,bir selam vereyim dedim.
Yarışmaya katılacak yeni kurbanlar buldunuzmu pekiKaynatiyoz canim
Valla daha çok başaklarda evlilik ile ilgili sorun varsa çözümü, yada eşlerin işleri ile alakalı sıkıntıların çözümü ile ilgili gelişmeler varmış.. Yani mal miras konuları yada iş değiştirme, yeni işe başlama konuları da çözüme doğru gidiyormuş.. Kazancı etkileyen olaylar varmış. Hakkınızda hayırlısı..Başak burcunda da bisiler oldu mu pekiSu ara iyi seyler duymaya ihtiyacim var
Yarışmaya katılacak yeni kurbanlar buldunuzmu peki
Valla daha çok başaklarda evlilik ile ilgili sorun varsa çözümü, yada eşlerin işleri ile alakalı sıkıntıların çözümü ile ilgili gelişmeler varmış.. Yani mal miras konuları yada iş değiştirme, yeni işe başlama konuları da çözüme doğru gidiyormuş.. Kazancı etkileyen olaylar varmış. Hakkınızda hayırlısı..
Hepimizin hayatında güzel şeyler olsun inşallah
Kesinlikle Nurcuğum,zaten amaç buradaki hoş sohbetler
Çok geçmiş olsun Deynepnazcığım,hem de doğumgününde hastasın öyle mi,bu iki kere kötü olmuşTam hastalık ayı,etrafımdaki herkes grip,sıranın bana gelmesini bekliyorum bende,çok ama çoook geçmiş olsun canım.Çok teşekkürederim ayrıca beklediğin için.
Kızım bronşit oldu bende ondan kaptım sanırımGecmis olsun dombigimHayirdir insh ,grip falan mi
Daha ne olsun basbayağı yarışmacı toplamışız,gidişat iyi iyiYok canim ,şu ara işler kesatYagmurun_kizi , Brunella , deynepnaz gelceklermis ama hafta sonuna Kakao banli zaten ama instagramda bakiyom sanki bi hazirliklar bisiler yapiyor Donunce konuyu acar bence Diger arkadaslardan ses yok
Çok geçmiş olsun Dombikçiğim,hem kızına hem sanaKızım bronşit oldu bende ondan kaptım sanırım
Gecmis olsun canim
Sağol canım geçmiyor 1haftadır yatıyorum koku almıyor burnum : (
Sağol yamukcumÇok geçmiş olsun Dombikçiğim,hem kızına hem sana
Şu an bende hastayım,boğazlar şiş,ama söz verdim bir kere.Ayın 20sine kadar süre var,belki katılırsın.Senin hastalığın koku problemiydi değil mi canım.İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun.