Allah kolaylık versin canımÇocuklar olunca bize yatmak biraz lüks oluyorSende mi rahatsızsın benim gibi.Ben yatamıyorum da az yatsam kızım uyku zamanı değil diye zorla geri kaldırıyor.Doğum günü dileğin için teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canımÇocuklar olunca bize yatmak biraz lüks oluyorSende mi rahatsızsın benim gibi.Ben yatamıyorum da az yatsam kızım uyku zamanı değil diye zorla geri kaldırıyor.Doğum günü dileğin için teşekkür ederim
Canım biraz rahatsızım yatıyorum
Sağol canımGecmis olsun nevoscum Su ara herkes hasta Dikkat et kendine canim .Allah sifalar versin ins
Teşekkür ederim canım ❤✔Eses07 çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım ❤✔
Nevoşum datlu bebeğim geçmiş olsun.Canım biraz rahatsızım yatıyorum
Çok geçmiş olsun Nevoşum,aman dikkat et kendineCanım biraz rahatsızım yatıyorum
hazılıkmı şey kem kümmm ..Yok canim ,şu ara işler kesat @Yagmurun_kizi , @1bilinmeyen , @deynepnaz gelceklermis ama hafta sonuna Kakao banli zaten ama instagramda bakiyom sanki bi hazirliklar bisiler yapiyor Donunce konuyu acar bence Diger arkadaslardan ses yok
canım yaa çok tatlısın şu yazıların bile beni ne kadar sevindirdi.. dur öpücüklere boğayım senii..Daha ne olsun basbayağı yarışmacı toplamışız,gidişat iyi iyiEvet Kakao ve Ben i bende çok merak ediyorum,kesin dönünce konu açar,onun da yemeklerineve sunumuna bayılıyorum. İntegramı mı var onun,versene özelden adresi ekleyeyim,yada neyse gelince ben kendim isteyeyim
geçmiş olsun dombikimm şifa bul evladınla birlikteKızım bronşit oldu bende ondan kaptım sanırım
Sağol canım benim♡♡geçmiş olsun dombikimm şifa bul evladınla birlikte
geçmiş olsun .. salgın varr aman dikkat dicem geldimi geliyor bende 3 gündür üst solunumdan çektim. salya ,sümükHastayım yatıyorum canım ya
Bugün daha iyiyim canım çok şükürHoşgeldinNevreste m şifalar olsun inşallah umarım iyisindir..
Canım çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım ❤✔
Sağol canım benimNevoşum datlu bebeğim geçmiş olsun.
Bu kızlar sana nazar mı etti?
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun Nevoşum,aman dikkat et kendine
Ohh çok sevindim canım ,, geçmişi okuyunca gördüm bayağı hasta olanlar olmuş Rabbim herkese şifa versin....Hoşbuldum .Bugün daha iyiyim canım çok şükürHoşgeldin
Bize sürprizin var mı
Sağol canım benim
Öyle mi diyorsun
Rica ederim kakaocuğum ne demek,gerçekleri yazıyorum,gel bende öpeyim seniSen bana özelden instegram adresini atsana bakayım senin yemeklerinecanım yaa çok tatlısın şu yazıların bile beni ne kadar sevindirdi.. dur öpücüklere boğayım senii..