Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Hiçte bile:63:Bilinmeyen zaten istiyordu katılmayı,madem gaz vermede ustasın Eses07 Eses07 'e ver gazı ,O da katılsın:KK8:
Eses07 Eses07 canım benim nasılsın iyimisin bakiyim,kulakların çınladımı:KK53:

Yok ben çekimserdim :63:
Çünkü çaktırmadan diyet yapıyorum, birde 2 haftadır eşim iş yerine sabah 8 den öğlen 3 e kadar git gel yapıyor iş yoğunluğundan dolayı, normaldede hafta sonları eşim hazırlar beni uyandırırdı :KK53:
Şimdi adama yeniden o eski şaşalı masaları hatırlatmak var işin ucunda :KK51:
Bak gördünmü deynepnaz deynepnaz , Brunella Brunella ne diyor,onu ben kandırdım,ben,benn,bennn,yamuk kandırdı hihihihi:KK48:

Kakao ve Ben Kakao ve Ben gelir kesin ,dayanamaz o.da benm gibi :rolleyes:
@beni_10_12 de gelir bence :kk77:
@rabia01 de gelcem dimisti :KK45:
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil te gelir bence :KK71: dimi dombikcim :KK19:
deynepnaz deynepnaz zaten gelcek :KK53:
@tolin de yumurtalari eve getirebilirse katilir belki :KK30:
@yagmurun _kizi da bebisinden firsat bulursa gelcekmis :KK71:
@pinoli yide birileri kandirmis :KK63 ,ikna.olursa o da gelir :KK55:
Benim bildigim bu kadar :KK30: :-)
Listeye Brunella Brunella , Eses07 Eses07 , adra adra yı da ekle:KK45:
Bugün benim doğum günüm.:KK45:37 yaşına girdim.:KK61:Bir sen kutlamadın.:KK12:
Doğumgünün kutlu olsun canım,nice uzun ömürler dilerim,herşey gönlünce olsun:KK200:

Ekledim canim ekledim :rolleyes: Ne kadar kalabalik o kadar eglenceli :KK71:
Kesinlikle Nurcuğum,zaten amaç buradaki hoş sohbetler:KK60:
Grip olmuşum,hastalıkla boğuşuyorum.:KK61:Bu halde bile buradayım,:KK45:şimdi çıkacaktım seni bekledim,bir selam vereyim dedim.:cool:
Çok geçmiş olsun Deynepnazcığım,hem de doğumgününde hastasın öyle mi,bu iki kere kötü olmuş:KK43:Tam hastalık ayı,etrafımdaki herkes grip,sıranın bana gelmesini bekliyorum bende,çok ama çoook geçmiş olsun canım.Çok teşekkürederim ayrıca beklediğin için.:KK200:

Başak burcunda da bisiler oldu mu peki :rolleyes: Su ara iyi seyler duymaya ihtiyacim var
Valla daha çok başaklarda evlilik ile ilgili sorun varsa çözümü, yada eşlerin işleri ile alakalı sıkıntıların çözümü ile ilgili gelişmeler varmış.. Yani mal miras konuları yada iş değiştirme, yeni işe başlama konuları da çözüme doğru gidiyormuş.. Kazancı etkileyen olaylar varmış. Hakkınızda hayırlısı..
Hepimizin hayatında güzel şeyler olsun inşallah :KK36:

Valla daha çok başaklarda evlilik ile ilgili sorun varsa çözümü, yada eşlerin işleri ile alakalı sıkıntıların çözümü ile ilgili gelişmeler varmış.. Yani mal miras konuları yada iş değiştirme, yeni işe başlama konuları da çözüme doğru gidiyormuş.. Kazancı etkileyen olaylar varmış. Hakkınızda hayırlısı..
Hepimizin hayatında güzel şeyler olsun inşallah :KK36:

Amin canim :KK19: Hadi bakalim hayirlisi :KK200: Guzel dusunmek ve guzel gormek lazim ki guzel olsun , insh hepimiz hakkinda en hayirlisi olur :KK51:

Kesinlikle Nurcuğum,zaten amaç buradaki hoş sohbetler:KK60:

Çok geçmiş olsun Deynepnazcığım,hem de doğumgününde hastasın öyle mi,bu iki kere kötü olmuş:KK43:Tam hastalık ayı,etrafımdaki herkes grip,sıranın bana gelmesini bekliyorum bende,çok ama çoook geçmiş olsun canım.Çok teşekkürederim ayrıca beklediğin için.:KK200:

Aynen canim :KK19: Gunluk hayatin stresinden uzaklasiyor olmak ve keyifli vakit gecirirken yeni lezzetler ogrenmek en guzel hediye zaten :KK200:

Yok canim ,şu ara işler kesat :KK53: Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi , Brunella Brunella , deynepnaz deynepnaz gelceklermis ama hafta sonuna :KK71: Kakao banli zaten ama instagramda bakiyom sanki bi hazirliklar bisiler yapiyor :KK45: Donunce konuyu acar bence :rolleyes: Diger arkadaslardan ses yok :KK51: :-)
Daha ne olsun basbayağı yarışmacı toplamışız,gidişat iyi iyi:KK48:Evet Kakao ve Ben Kakao ve Ben i bende çok merak ediyorum,kesin dönünce konu açar,onun da yemeklerineve sunumuna bayılıyorum.:kk77: İntegramı mı var onun,versene özelden adresi ekleyeyim,yada neyse gelince ben kendim isteyeyim:kk77:

X