Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Bugün benim doğum günüm.:KK45:37 yaşına girdim.:KK61:Bir sen kutlamadın.:KK12:

O zammmaaaaannn
Heppp beraaaberrr
Son -ki - üc :KK53:
İyiki doogduuun deeyyyneeeppp
iyiki dooogdun.deeeyyuneeepp
İyiki dogduun iyiki dogduuun
iiiyyyyiiiikiii doooggdduuunn deeyyyyneeepppp :KK19: :KK200: :KK200: :KK200: :KK60:
Ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun ,yeni yasin kutlu olsun canimm :KK60: :KK60:

O zammmaaaaannn
Heppp beraaaberrr
Son -ki - üc :KK53:
İyiki doogduuun deeyyyneeeppp
iyiki dooogdun.deeeyyuneeepp
İyiki dogduun iyiki dogduuun
iiiyyyyiiiikiii doooggdduuunn deeyyyyneeepppp :KK19: :KK200: :KK200: :KK200: :KK60:
Ailenle sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun ,yeni yasin kutlu olsun canimm :KK60: :KK60:
Banane saymıyorum ,senden önce herkes kutladı:KK12:,tolini takip ediyorsun da benden niye haberdar değilsin:p.Profil mesajımda paylaşmıştım.3 aydır yediğimi içtiğimi seninle paylaşmıyor muyum ben:KK53:Belki yaptığın pastalardan 5 10 tane yapar gönderirsen seni affedebilirim.:KK8:

@Kakao ve Ben gelir kesin ,dayanamaz o.da benm gibi :rolleyes:
@beni_10_12 de gelir bence :kk77:
@rabia01 de gelcem dimisti :KK45:
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil te gelir bence :KK71: dimi dombikcim :KK19:
deynepnaz deynepnaz zaten gelcek :KK53:
@tolin de yumurtalari eve getirebilirse katilir belki :KK30:
@yagmurun _kizi da bebisinden firsat bulursa gelcekmis :KK71:
@pinoli yide birileri kandirmis :KK63 ,ikna.olursa o da gelir :KK55:
Benim bildigim bu kadar :KK30: :-)
Fırsat bulduğum ilk zamanda geleceğim fakat hastalıkla uğraşıyoruz kızım ve ben :KK43:

Banane saymıyorum ,senden önce herkes kutladı:KK12:,tolini takip ediyorsun da benden niye haberdar değilsin:p.Profil mesajımda paylaşmıştım.3 aydır yediğimi içtiğimi seninle paylaşmıyor muyum ben:KK53:Belki yaptığın pastalardan 5 10 tane yapar gönderirsen seni affedebilirim.:KK8:

Sankim sen beni hatirladiydin da :63:
Evet ya yemek paylasma konusunda haklisin ,yedigimiz ictigimiz ayri gecmiyor :KK19: Tamam anlastik sana pasta gonderim barisalim :rolleyes: :KK19: Cikilatali seven mi :KK53:

Mutlu yılların olsun :KK66:
Bu arada hadi iyisin dün gece den itibaren balık burcunda güneş tutulması oldu, yeni başlangıçlar demek balık burcunda :KK66:
Hayırlısı olsun inşallah..

Başak burcunda da bisiler oldu mu peki :rolleyes: Su ara iyi seyler duymaya ihtiyacim var

X